Haberler

    İsmail Kartal'dan Oyuncularına Beşiktaş Uyarısı

    Kartal, Beşiktaş'ın çıkarken yaptığı top kayıplarına vurgu yaparken, top rakipteyken alan paylaşımının kendilerine büyük avantaj sağlayacağının altını çizdi.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, derbi öncesi Beşiktaş'ı mercek altına aldı. Rakibin Avrupa Ligi'nde Club Brugge ile oynadığı rövanş maçını hem statta hem de Samandıra'da olmak üzere iki ayrı ekip halinde takip etti. İki gözlemcisini Olimpiyat Stadı'na gönderen Kartal kendisi de kurmayları ve birkaç futbolcusuyla Samandıra'da televizyon başındaydı.

    Alan paylaşımına vurgu yaptı


    Kartal, televizyon başında yaptığı analizlerle maçı izleyen futbolcularına önemli notlar aktardı. Kartal'ın en çok vurgu yaptığı nokta Beşiktaş'ın çıkarken yaptığı top kayıplarıydı. Top rakipteyken alan paylaşımının doğru yapılması halinde Beşiktaş'ın top çıkarmada zorlanacağının altını çizen Kartal, "Bunu yapacak kadroyla sahada olacağız. Rakibi dengesiz yakalama adına yapacakları top kayıpları çok önemli" dedi.

    Orta alana top vermeyin


    İsmail Kartal, Beşiktaş'ın hücum aksiyonlarının durdurulmasının da aynı baskıdan geçtiğini belirterek, "Başta Veli olmak üzere orta alanın topla buluşmasını engellediğinizde Gökhan Töre ve Demba Ba'nın etkisi büyük ölçüde azalıyor" ifadelerini kullandı.

    Kadıköy'de kaybetmiyor


    F.Bahçe ile Beşiktaş arasında yarın oynanacak derbi öncesi şu rakamlar öne çıkıyor. İki takım arasında son 18 maçta ilk golü atan takım sadece 2 kez yenildi. Gollerin büyük bölümü yabancılardan geldi. F.Bahçe'nin 39 golünden 31'ini, Beşiktaş'ın 28 golünden 19'unu yabancıları attı. F.Bahçe, Kadıköy'de G.Saray'a 16, Beşiktaş'a ise 10 maçtır yenilmiyor.

    Sabah

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İsmail Kartal Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title