Haberler

    İsmail Kartal'dan Emenike'ye Derbi Yasağı

    Fenerbahçe'nin hocası dev maçın ilk yarısında kaçırdığı net fırsatın ardından tribünlerin tepkisini çeken ve formasını çıkartıp, sahayı terk etmeye kalkışan Emenike'den kötü hatıraları artık aklından çıkarmasını istedi.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan, Emmanuel Emenike’ye Beşiktaş yasağı geldi. Sarı-lacivertli hocanın, eleştiri oklarının hedefindeki Nijeryalı golcüye, Beşiktaş derbisini izlemeyi yasakladığı belirlendi.

    Derbinin ilk yarısında kaleci Tolga ile karşı karşıya durumda kaçırdığı net fırsatın ardından sarı-lacivertli taraftarın tepkisini çeken ve sahayı terk etmeye kalkışan Emenike ile yakından ilgilenen Kartal’ın, maç analizinde bu pozisyona yer vermediği ortaya çıktı. Toplantılarda futbolculara söz konusu pozisyonu izlettirmeyen deneyimli teknik adam, Emenike’den de artık o anı aklından çıkarmasını istedi. İsmail Kartal, futbolcusuna olumlu yaptığı işleri izlemesini tavsiye ederek, yaşadığı travmayı geride bırakmasını söyledi.

    Fenerbahçe’nin teknik patronu, Emenike’ye kendisinden tek beklentisinin gol olmadığını ifade ederek, “Senden gol atman dışında farklı şeyler bekliyoruz. Bu yüzden kendini baskı altına alma. Hücum hattında gücünü ve çabukluğunu kullanarak, takım arkadaşlarına fırsatlar ve alanlar yaratıyorsun. Takıma bu açıdan büyük katkı sağlıyorsun” dedi.

    Sarı-lacivertli yöneticilerin de, Nijeryalı forvete moral aşılamaya çalıştıkları aktarıldı. Süper Lig’de son 9 haftaya girilirken Emenike’nin moral çöküntü içine girmesini istemeyen idareciler, “Takımın gerçek golcüleri Sow ve Webo. Ama bu konudaki tüm baskı Emenike’nin üzerinde. Emenike golcüden çok bir hücum silahı” yorumunu yaptı.

    Milliyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Emmanuel Emenike İsmail Kartal Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title