Haberler

    İsmail Kartal'dan Diego Hamlesi

    Kartal, Diego'yu Gençlerbirliği 11'ine monte etmek için tüm formülleri deniyor.

    Galatasaray mağlubiyetinin şokunu çabuk atlatan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, öğrencileriyle kısa bir toplantı yaptı. Öğrencilerinin Arena’da gösterdiği efordan memnun kalan başarılı çalıştırıcı, özellikle girilen pozisyon sayısı ve atılan şutlardan dolayı herkesi tebrik etti. “Elimizden geleni yaptık ancak nasip değilmiş. Tek ihtiyacımız olan üst üste galibiyetlerle havaya girmemiz” diyen Kartal, şu ana kadar skora katkı yapamayan Diego’yu 11’e monte etmek için kafa patlatıyor.

    Bu hafta Alves ve Bekir’in yokluğunda stoperde Serdar Kesimal’ı oynatıp yabancı kontenjanında rahatlamayı düşünen İsmail Hoca’yı bu futbolcunun yaklaşık 1.5 yıldır resmi maça çıkmamış olması düşündürüyor. Ancak bu planı hayata geçirmesi durumunda sakat Emre’yi Beşiktaş derbisi öncesi dinlendirebilecek olan teknik heyet orta alanı Mehmet Topal, Raul Meireles ve Diego üçlüsünden kuracak.

    Diego için üretilen formüller bununla da sınırlı değil. Son 2 milli maçta Fatih Terim’in Semih Kaya’yla yan yana oynattığı Mehmet Topal’ı bu bölgede görevlendirmenin hesaplarını yapan Kartal ile kurmayları, bu durumda orta sahayı Emre-Meireles-Diego’ya emanet edecek. Hafta boyunca derbide şans vermediği Sambacı’ya ‘nasıl yer açarım’ diye düşünecek olan Kartal, son kararını taktik idmanlardan sonra verecek.

    Şampiy10

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İsmail Kartal Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    hakki hakkatapan:

    zahmet olacak yani

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title