Haberler

    İsmail Kartal: Diego'yu Kazanmak İçin Çalışıyorum

    Güncelleme:

    Beşiktaş ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

    "DIEGO'NUN YILDIZ OYUNCU KAPRİSİ YOK"

    Kartal, Diego Ribas ile ilgili olarak, "Diego'yu kazanmak için çalışıyorum. Lige uyum sağlaması lazım, tam hazır olmadan zorlarsam kaybederiz. Alışınca çok faydalı olacak takıma çok kaliteli bir oyuncu. hiçbir yıldız oyuncu kaprisi yok" ifadelerini kullandı.

    "ÜZERİMİZDE ŞANSSIZLIK VAR"

    "İyi oynuyoruz ama bir şansızlık da var üzerimizde. Tam her şey iyiyken ya bir kırmızı kart oluyor ya da olmadık bir gol yiyoruz" diyen İsmail Kartal, "Galatasaray derbisinde 10 kişi kalmasak yenerdik, en kötü berabere kalırdık" dedi.

    "ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAĞIZ"

    Pazar günü oynayacakları Beşiktaş derbine ilişkin olarak, "Beşiktaş çok koşan dinamik bir ekip, Gökhan Töre'nin olmaması onlara dezavantaj ters ayaklı savunma dengesi bozabilen bir oyuncu. Olimpiyat stadı ters geliyor ama zeminine bakım yapılıyormuş, biz çıkıp şeytanın bacağını kıracağız" diye konuştu.

    "BEN DUYGUSAL BİR İNSANIM"

    Gençlerbirliği maçında taraftarın tepkisine de değinen İsmail Kartal, "Seyircinin protestolarında gözümün dolduğu doğrudur. Ben duygusal bir insanım, oyuncularımın bana koşması onların bu olaya gösterdiği tepkiydi. Bu çocuklar 3 ay önce şampiyon oldu, ne oldu da protesto ediliyor" dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İsmail Kartal Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title