Haberler

İsmail Kartal: Fatih Terim Beni Aramadı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Rize'den Trabzon havaalanına giderken kafileye yapılan saldırıdan sonra basına açık ilk antrenmanını yaptı. Antrenman öncesi basınla sohbet toplantısı yapan İsmail Kartal çarpıcı açıklamalar yaptı.

"DUALARLA KURTULDUK"

Takımın moralinin hâlâ bozuk olduğunu ancak onların morallerinin yerine gelmesi için elimizden gelini yaptıklarını söyleyen İsmail Kartal, "Haftasonu yine oyunculara izin vereceğim. Saldırıdan ise dualarla kurtulduk. Herhalde otobüsteki veya dışarıdaki ailelerinin duaları bizi kurtardı" dedi.

"FUTBOLCULARIMIZIN YARISI ÖLSE YA DA..."

Ertelemeyi eleştirenler için ise İsmail Kartal, "Oyuncularımızın orada yarısı ölse yarısı sakat kalsa o zaman ne diyeceklerdi onu çok merak ediyorum" diyerek tepki gösterdi.

"FATİH TERİM ARAMADI"

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın kendisini iki kez aradığını ve olayın üstüne gittiklerini, faillerin yakın zamanda bulacaklarını söylediğini aktaran Kartal, "Cumhurbaşkanımız Aziz Yıldırım ve kaptan Emre'yi de aradı. Fatih Terim ise aramadı" dedi.

TRABZON İDDİASINA YALANLAMA

Trabzonspor maçlarına günübirlik gidilmesi veya başka bir yerde oynanması için başvuruları olacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Kartal, "Beni Cumhurbaşkanımız aradı ve böyle bir güvence verdi. Bundan sonra böyle bir karar alamayız. Burası Türkiye bundan önce nasıl yapıyorsak bundan sonra da aynısını yapacağız" ifadelerini kullandı.

ARADI, ULAŞAMADI

Ancak Fatih Terim'in saldırı gecesi hemen Milli Takım'dan öğrencileri Emre Belözoğlu, Caner Erkin ve Mehmet Topal'ı, daha sonra da Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'yu aradığı ortaya çıktı. Terim'in, İsmail Kartal'ı da aradığı ancak sarı lacivertlilerin teknik patronuna ulaşamadığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu İsmail Kartal Fatih Terim Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

serikliMobil-ANDROID:

kim ne derse desin, fatih terim o bulunduğu makamın adamı değil. bunu futboldan anlayanlarda biliyor ama...

13
3
yanıtYanıtla
PLATON:

cumhur emreyi niye aramış çokmu yakın hissetmiş kendine küfürbazı.

1
10
yanıtYanıtla
F. TERİM:

TELEFON NUMARAN YOK Kİ PANPA BENDE

6
2
yanıtYanıtla
TarafsızmobilWeb@haberler.com:

Fatih Terim bir numaralı yalakadır onun için insan hayatının değeri yoktur ulan elbet seni ordan indireceğiz terimcik

7
1
yanıtYanıtla
BeşiktaşMobil-ANDROID:

son üç sezondur koca ligi tupçuyle birlikte mahfettiniz mundar ettiniz ikide bir çikipta sanki mağdur olan onlarmiş gibi utanmadan birde ağlarlar pişkinpişkin ne ektiysen onu biçersin birgün senin yöneticilerinin ağzından olumlu bir açıklama duydunmuki birde utanmadan konusuyorsun şike var hirsizlik var hertürlü cirkef küfür var ne meymenetsiz pis bir topluluksunuz ligi mahfettimiz kimsede ne keyif ne huzur biraktiniz tupcu şimdiden versin size kupayi rahatlayin utanmadan vallahi alirsiniz bukarektere sahipsiniz Türk sporunun yüzkarasısiniz binkarasisiniz Beşiktaş sizinle ayni ligde oldugu için utaniyorum kecke bjk ligden çekilse bukadar pis kirli bir ligde bizim işimiz olmaz biz Kulübümüzü böylece de sever sahip cikariz illallah

1
7
yanıtYanıtla
gercekci olalimMobil-ANDROID:

urfali hasan yorumun dört dörtlük bravo sana...Adam olsaydi arardi yarma

4
2
yanıtYanıtla
BeşiktaşMobil-ANDROID:

okadar haksizlik pislik yaptilar küfürler ettiler Trabzonspor un şampiyonluğunu çaldılar şikeden hic ceza almadilar tupcu onlari birguzel kilifka halletti cumhurun hiçmi aklina gelmedide dimdi ariyor bu olaylar böyle bitmez giderek artar haksizligin olduğu yerde huzur olmaz bunlarinda adaleti anlaşıldı buymuş birturlu gelmeyen adaletin sebebi dürüst olmamakmiş

0
6
yanıtYanıtla
İron Man:

Seneye Trabzon maçı kesinlikle başka bir yerde oynanmalı hiçbirşey hiçbir maç insan hayatından daha önemli değil.

1
4
yanıtYanıtla
FB:

YA ARKADAŞ İSMAİL SEN NERDESİN MİLLET NERDE SEN NEYİN PEŞİNDESİN ?MAL YA SEN BİKERE TAKIMIMIZI BİR ADAM GİBİ OYNAT TAKIM İÇİNDE Kİ KÜZLÜKLERİ BARIŞTIR TAKIMINLA İLGİLEN GERİSİ TEFARRUAT

0
4
yanıtYanıtla
TarafsızmobilWeb@haberler.com:

haysiyetli bir adam olsa arardı boş kafalar ya vallahi futbolumuzu boş kafalar yönetiyor yıldırım Demirören fatih terim yemin ederim boş kafalar bunlar ya insanlığı falan geç

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title