Haberler

İsmail Hacıoğlu, 1 Yıl Sonra Boşandığı Ay Evleniyor

Güncelleme:

Oyuncu Vildan Atasever ile evliliğini 2015 Ocak'ta bitiren İsmail Hacıoğlu, tam bir yıl sonra dansçı Duygu Kaya Kumarki ile ocak ayında evleniyor

Datça'da birlikte yaşadığı oyuncu Vildan Atasever ile 4.5 yıllık evliliğini geçen sene 21 Ocak'ta resmen bitiren İsmail Hacıoğlu, tam bir yıl sonra yeniden evleniyor. Yakışıklı oyuncu, dansçı Duygu Kaya Kumarki ile nikâh hazırlıklarına başladı.

SAĞLIK OCAĞINA GİTTİLER

Önceki gün Zekeriyaköy'deki sağlık ocağına beraber giden çift, nikâh tarihi için kan testi yaptırdı. Test sonucunu aldıktan sonra nikâh başvurusu yapacak olan Hacıoğlu ve Kumarki ocak ayında evlenmeyi planlıyor.

İLK POZ

İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kaya Kumarki ilk pozlarını geçen ay arkadaşlarıyla eğlenmek için gittikleri bir gece kulübünde vermişti.

Kaynak: Habertürk


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Vildan Atasever İsmail Hacıoğlu Datça Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

BERKE:

Şu herifte ne buluyorlar Allahım yarabbim tip desen yok çekicilik desen yok , daha ben hiç evlenemedim adam 40 kez evlendi öz güven kardeşim . .

8
2
yanıtYanıtla
Ceylin:

Bunlara eş çok evlen boşan sonra hemen yine evlen hazırda duruyor

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title