Haberler

İsmail Akçay Yol Koşusu İçin Geri Sayım Başladı

Türkiye Atletizm Federasyonu ve Altı Eylül Belediyesi'nin işbirliği sonucu gerçekleşen ve 2009 yılından itibaren geleneksel hale getirilerek organize edilen İsmail Akçay Yol Koşusu bu yıl 4 Eylül Pazar günü Balıkesir'de koşulacak.

1968 Meksika Olimpiyatları'nda maraton dalında dördüncü olarak Türkiye'ye büyük onur kazandıran İsmail Akçay adına yapılacak koşunun kayıtları 29 Ağustos 2016 Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacak ve 03 Eylül 2016 Cumartesi günü saat 12.30'a kadar devam edecek.

Organizasyonun sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde sonuçlandırılabilmesi için yarışma 150'si bayan, 250'si erkek olmak üzere toplam 400 kişi ile sınırlandırılacak. Yarışmada maddi ödüller ve çeşitli hediyeler dağıtılırken, yaş grubu tasnifi de gerçekleşecek. Ayrıca yarışmada oluşturulacak bir jürinin belirlediği basın ödülleri dağıtılacak.

İsmail Akçay Yol Koşusu ile ilgili bilgi veren Altı Eylül Belediye Başkanı Dr. Zeki Kafaoğlu, bu yıl büyük bir sürpriz için girişimlerin başlatıldığını, efsane atlet İsmail Akçay adına düzenlenen bu yarışa katılmanın atletizme gönül verenler için ayrı anlamı olacağını söyledi.

Bu anlamlı koşuya katılmak isteyenler kayıtlarını Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde oluşturulan kayıt bürosuna bizzat yapılabileceği gibi taf.kayit2@hotmail.com adresine internet üzerinden de yaptırılabilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Akçay Balıkesir Türkiye Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title