Haberler

İslam, Karapürçek Seçim İrtibat Bürosu Açılışına Katıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın partisinin Karapürçek seçim irtibat bürosu açılışı yapılacak alanda karşılanması- Açılışa katılanlardan detaylar- İslam'ın konuşması Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam Sakarya'da: - "AK Parti icraatlarına devam edecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın partisinin Karapürçek seçim irtibat bürosu açılışı yapılacak alanda karşılanması- Açılışa katılanlardan detaylar- İslam'ın konuşması Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam Sakarya'da: - "AK Parti icraatlarına devam edecek. Bunun bir tek şartı var. O da milletinin her zaman olduğu gibi AK Parti'nin yanında durması, ikinci bir şartı yok" Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti'nin icraatlarına devam edeceğini belirterek, "Bunun bir tek şartı var. O da milletinin her zaman olduğu gibi AK Parti'nin yanında durması, ikinci bir şartı yok" dedi. İslam, Karapürçek'te partisinin seçim irtibat bürosu açılışında, Türkiye'nin 13 yılda kendine güvenini yeniden kazandığını anlattı. Türkiye'nin bu süre içerisinde 'Ben artık varım' demeyi öğrendiğini ifade eden İslam, "Allah'ın izniyle alan el olmaktan kurtuldu, veren el oldu. Türkiye, kendi hinterlandının lideri oldu. Önümüzdeki 10 yılda da inşallah dünyanın lideri olacak. Neyle olacak? İşte böyle bir yönetimle olacak. Sizler, bu yönetimin arkasında durduğunuz için olacak" diye konuştu.AK Parti iktidarında dünyanın üç büyük ekonomik kriz geçirdiğini anımsatan İslam, şunları kaydetti: " Türkiye, bütün bu ekonomik krizlere rağmen bütçesini, ekonomik hacmini, ihracatını büyüttü. 79 yılda yapılandan daha fazla yol, hastane, köprü, tünel, ortaokul, lise ve üniversite yaptı. Bütün bunları yaparken o gün 27 milyar dolar olan döviz rezervini 130 milyar dolara çıkardı, bir de para biriktirdi. 20 tane banka battı diye dibe vuran, enflasyonu yüzde 68'e fırlayan o günkü Türkiye'de, iki yıl önce bir gecede Gezi olayları dolayısıyla 120 milyarı doları dışarı kaçırdılar, ne oldu? Hiçbir şey, ruhunuz bile duymadı. İşte Türkiye bu kadar güçlü bir ülke oldu. Artık Türkiye, o eski dut ağacı gibi değil, kökünden sallasanız dökmeyecek meyvelerini, buna herkesin inanması lazım artık. Onlar konuştu, AK Parti yaptı. Bundan sonra da öyle. Allah'ın izniyle inşallah onlar konuşuyor, AK Parti yapıyor. Onlar ne kadar konuşurlarsa konuşsunlar, AK Parti icraatlarına devam edecek. Bunun bir tek şartı var. O da milletinin her zaman olduğu gibi AK Parti'nin yanında durması, ikinci bir şartı yok. Siz bizimle beraber olduğunuz, bizi desteklediğiniz müddetçe Türkiye ilerlemesine devam edecek."Türkiye'nin 2023'te dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri olacağını vurgulayan İslam, "Bizim hikayemiz güzel bir hikaye değildi. Kaderimiz 2002'de değişmeye başladı ama Allah çocuklarımızın kaderini güzel yazsın inşallah" ifadelerini kullandı. İslam, daha sonra seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Ayşenur İslam Karapürçek Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title