Haberler

İslam'da Kardeşlik ve Peygamber Efendimize Sevgi" Konferansı

AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından “İslam’da Kardeşlik ve Peygamber Efendimize Sevgi” konulu konferans düzenlendi.

AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından "İslam'da Kardeşlik ve Peygamber Efendimize Sevgi" konulu konferans düzenlendi.

Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında TPAO Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu katılırken, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Vali Yardımcısı Yunus Emre Altıner, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Halil Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, İş Kadını Aysel Uçar, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen konferans Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlarken, ardından Recep Arslan tarafından ilahi dinletisi sunuldu. Seslendirilen ilahiye semazenlerde eşlik etti. Programın açış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, programın sponsorluğunu üstlenen İş Kadını Aysel Uçar'a, Adıyaman Belediye Başkanlığı'na, Gölbaşı Belediye Başkanlığı'na, AK Parti Aday Adayı olan Osman Özet ve Rıfat Elçi'ye, Gölbaşı İlçe TOGEM Sorumlusu Birgül Kütük Özdemir'e, Belediye Mecli Üyesi Abuzer Önder'e AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel'e ve AK Parti Adıyaman İl Kadın Kadın Kolları Başkanlığı'na her türlü destekte bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın'ın Eşi Zeliha Aydın'a, teşekkür etti.

Daha sonra konuşan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise, programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu tarafından "İslam'da Kardeşlik ve Peygamber Efendimize Sevgi" konulu konferans verildi. Verilen konferans sonrasında ise, konferansa katılan protokol üyeleri tarafından konferansın sponsorluğunu üstlenen kişilere çiçekler ve teşekkür belgeleri takdim edilirken, AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın'ın Eşi Zeliha Aydın, çiçeğini ve teşekkür belgesini eşi, AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın'dan, alması ise, salonda bulunan katılımcılar tarafından büyük bir alkışla karşılandı. Çiçek ve teşekkür belgesi takdimi sonrası maddi durumu yetersiz olan bin ailenin çocuğuna hediyeler verildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Adıyaman Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title