Haberler

Islahiyeekannesine ´Hakkını Helal Et´ Dedi Şehit Oldu

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde teröristlerle girdiği silahlı çatışmada şehit olan 6 askerden 23 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Mesut Keklikçi'nin dün akşam annesi Gülsen Keklikçi'yi arayarak, "Anne, operasyona gidiyorum. Hakkını helal et" dediği ortaya çıktı.

2 yıllık uzman çavuş olan ve Kayseri Komando Taburu'nda görevliyken geçici görevle Hakkari'de bulunduğu sırada teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Mesut Keklikçi'nin Gaziantep'in İslahiye İlçesi'ne bağlı Kozdere Köyü'ndeki evine ateş düştü.

Babasını 2 yıl önce kaybeden, 3'ü erkek, 3'ü kız 6 kardeşten 5'incisi ve bekar olan Mesut Keklikçi'nin şehit olduğu haberini İslahiye 106. Topçu Alayı'nda görevli Yarbay Haydar Erdoğan'ın başkanlığındaki askeri heyet ailesine bildirdi. Acı haber üzerine anne Gülsen ve amca İbrahim Keklikçi ile diğer yakınları fenalık geçirdi. Bayılan, teselli edilmeye çalışılan anne Gülsen Keklikçi, "Yavrum dün akşam beni aradı. 'Anne ben operasyona gideceğim, hakkını helal et' dedi. Şimdi de kara haberini aldım" diye gözyaşı döktü. Ailenin en küçük çocuğu olan nişanlı Nazlı Keklikçi ise, "Ben sana 'Sen gelmeden evlenmeyeceğim' diye söz vermiştin. Düğünüme gelmeyecek misin ağabey?" diye ağıt yaktı.

Şehidin evine ziyarette bulunan İslahiye Kaymakamı Resul Kır ve askeri yetkililer başsağlığı diledi. Şehidin babaevi ve çevresi Türk bayraklarıyla donatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title