Haberler

İslahiye Myo'dan Liselerde Tanıtım Günleri

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu tarafından Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) öncesi İslahiye’de bulunan liselerde tanıtım günleri düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu tarafından Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) öncesi İslahiye'de bulunan liselerde tanıtım günleri düzenlendi.

Yüksekokul Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Negar Ebrahim Pour Mokhtari ve Yüksekokul Sekreteri Bilal Erdoğan'ın koordinesiyle İslahiye Fevzipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi, İslahiye Anadolu Lisesi, İslahiye Borsa Fen Lisesi, Boğaziçi Atatürk Anadolu Lisesi ziyaret edilerek, öğrencilere GAÜN ve İslahiye Meslek Yüksekokulunun yeni açılan bölümleri tanıtıldı. Tanıtım toplantılarında, Yüksekokul Sekreteri Bilal Erdoğan tarafından üniversite ve yüksekokul faaliyetleri, yüksekokulun bölümleri ve açılan yeni bölümler hakkında bilgi verildi. Erdoğan, Tıbbi hizmetler ve Teknikler Bölümüne bağlı Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programının açıldığını ve 2016-2017 Akademik yılında normal ve ikinci öğretime öğrenci alınacağı söyledi. Son sınıf öğrencilerinin katıldığı tanıtım toplantılarında Organik Tarım Programı öğrencileri Gurbet Sezgin, Rıhan Kızıl ve Halil Dönmez tarafından organik tarım ve organik tarım teknikerlerinin iş alanları hakkında seminer verildi. Fevzipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Zeyyat Barut Gaziantep Üniversitesinin İslahiye kampüsünde bulunan yüksekokul ile fakültenin İslahiye ve bölge için büyük bir şans olduğunu belirterek, projede emeği geçenlere teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Bilal Erdoğan Fevzipaşa Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title