Haberler

İslahiye İibf'de 3. Dönem Mezuniyet Heyecanı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencileri düzenlenen törenle kepleri havaya atarak mezuniyet heyecanı yaşadı İslahiye yerleşkesinde düzenlenen mezuniyet törenine; Kaymakam Ünal Çakıcı, öğretim elamanları, idari personel, öğrenciler ve yakınları katıldı.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencileri düzenlenen törenle kepleri havaya atarak mezuniyet heyecanı yaşadı

İslahiye yerleşkesinde düzenlenen mezuniyet törenine; Kaymakam Ünal Çakıcı, öğretim elamanları, idari personel, öğrenciler ve yakınları katıldı.

Programa, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, sinevizyonla katılımcılara aktarıldı.

Bu yıl üçüncü dönem mezunlarını verdiklerini belirten Fakülte Dekan vekili Doç. Dr. Çiğdem Boz, mezun olan öğrenciler için zor bir dönemin başladığını söyledi.

Boz, mezun olduktan sonra iş kaygısının öne çıktığını belirterek onlara hayatta ben en iyi ne yaparım diye düşünüp uzun vadeli düşünmelerini ve "Bir işin muhtacı olmayın, aşığı olun"  tavsiyelerinde bulundu.

Fakültede dereceye giren öğrenciler yaş kütüğüne plaket çaktı. Fakülte İkincisi Yeşim Yabacı, okuldan mezun olmanın burukluğunu yaşadığını belirterek, konuşması sırasında duygulandı ve başarılarında rol oynayan öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve ailesine teşekkür etti.

Tören, mezun olan 100 öğrencinin hep birlikte kep fırlatmalarının ardından verilen kokteyl ile sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Ünal Çakıcı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title