Haberler

Islahiye'de Öğrenciler, 116 Yaşındaki Nineyi Ziyaret Etti

Islahiye'de öğrenciler, 116 yaşındaki nineyi ziyaret ettiGaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, Yesemek Anaokulu öğrencileri, 'Yaşlılar Haftası' kapsamında, öğretmenleriyle birlikte 116 yaşındaki Ayşe Uskar'ı evinde ziyaret ederek sağlıklı ve uzun yaşamanın sırrını öğrendi.

Islahiye'de öğrenciler, 116 yaşındaki nineyi ziyaret etti

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, Yesemek Anaokulu öğrencileri, 'Yaşlılar Haftası' kapsamında, öğretmenleriyle birlikte 116 yaşındaki Ayşe Uskar'ı evinde ziyaret ederek sağlıklı ve uzun yaşamanın sırrını öğrendi.

Yesemek Anaokulu Müdürü Müslüm Polat, öğretmen ve okulu temsilen 6 öğrencisiyle birlikte 'Yaşlılar Haftası' kapsamında Ayşe Uskar'ı ziyaret ederek elini öpüp, çiçek verdi. Atatürk Mahallesi'nde oğlu Hasan Uskar ile birlikte oturan ve nüfus cüzdanında 1901 doğumlu yazan Ayşe Uskar, yaşına rağmen sağlığını korurken, uzun yaşamanın sırrını sağlıklı beslenmeye borçlu olduğunu söyledi. Aydın'da yörük çadırında dünyaya geldiğini belirten 4'ü kız 9 çocuğu 60 torunu bulunan Ayşe Uskar, bireysel ihtiyaçlarını karışladığını belirterek, "Ben sağlığımı temiz hava ile yediklerime borçluyum" dedi. Uskar, öğrencilere de sağlıklı beslenmeleri tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title