Haberler

İslahiye'de Kazada 3 Kişi Yaralandı, 20 Hayvan Telef Oldu

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde kamyonun çarptığı sürüdeki 20 küçükbaş hayvan telef oldu.

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde kamyonun çarptığı sürüdeki 20 küçükbaş hayvan telef oldu. Arkadan gelen ve telef olan hayvanlara çarpan otomobildeki 3 kişi ise yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde İslahiye- Nurdağı karayolunun 5'inci kilometresindeki Hastane kavşağında meydana geldi. Henüz sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen kamyon, yolun karşısına geçmeye çalışan Süleyman Gök'e ait küçükbaş hayvan sürüsüne çarptı. Kazada 5 koyun ve 15 keçi telef oldu. Kazanın ardından kamyon yoluna devam ederken, arkadan gelen Mehmet Tanrıtanır yönetimindeki 06 ZB 603 plakalı otomobil de telef olan hayvanlara çarptı. Yaralanan sürücü Mehmet Tanrıtanır ile eşi Dilek ve oğlu 2 yaşındaki Ilgın Tanrıtanır, yoldan geçen araçlarla İslahiye Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kaza sonrası polis ekipleri, olay yerinde önlem alırken, temizlik görevlileri ise telef olan hayvanları yoldan kaldırdı, yaralı hayvanlar ise mezbahaneye götürülerek kesildi. Kaçan kamyon sürücüsünün kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlatıldı. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Gök Gaziantep Nurdağı 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title