Haberler

İşkur-fagiad Buluşması

Ordu’nun Fatsa ilçesinde İŞKUR İl Müdürü İsa Kaymak, işverenlere sağlamış olduğu destekler hakkında Fatsa Genç İş Adamları Derneği(FAGİAD) üyelerini bilgilendirdi.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde İŞKUR İl Müdürü İsa Kaymak, işverenlere sağlamış olduğu destekler hakkında Fatsa Genç İş Adamları Derneği(FAGİAD) üyelerini bilgilendirdi.

Bolaman Mahallesi'nde bir restoranda düzenlenen toplantıda bir araya gelen İŞKUR yetkilileri ve FAGİAD dernek üyeleri, istihdam destekleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren FAGİAD Başkanı Mehmet Serkan Erdik, "FAGİAD olarak Ordu İŞKUR Müdürlüğümüzle birlikte birçok ortak projede yer aldık. Şubat ayı içerisinde FAGİAD'ın bu zamana kadar yapmış olduğu en önemli faaliyetlerinden birisi olan girişimcilik kurslarını beraber açacağız. Ordu İŞKUR, KOSGEB ve FAGİAD ortaklığı ile dört sınıf açacağız. 120 genç girişimci arkadaşımızı devletimizin sağlamış olduğu 50 bin hibe, 100 bin faizsiz kredi imkanlarından faydalandıracağız. Bu kurslar önceden hep Ordu merkezde açılıyordu fakat bizler araya girerek kursların artık Fatsa ilçesinde açılmasına vesile olduk. Dernek olarak oluşan tüm maliyetleri üstlendik. Bizlere her zaman destek veren Ordu İŞKUR yetkilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Fatsa'nın verimli dernekleri arasında yer alan FAGİAD'ın üyeleri ile birlikte olmaktan ve onlara bilgiler vermekten dolayı çok mutu olduğunu ifade eden Ordu İŞKUR Müdürü İsa Kaymak, "Rızkın onda dokuzu ticarette, ticaretin onda dokuzu ise cesarettedir. Paradan para kazanan değil emeğiyle, aklıyla ticaret yaparak kazanan ve bu ülkeye katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Burada dernek üyelerimizde hepsi gerçekten bu anlamda örnek göstereceğimiz kişiler arasında yer alıyor. Kazanılan paralarda devlete vergiler ödeniyor, kişiler istihdam ediliyor. İnsanlara ekmek vermek gerçekten çok güzel bir duygu. Her konuda sizleri bilgilendirip hep birlikte bir şeyler yapma adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Toplantı daha sonra soru-cevap bölümüyle devam etti. Toplantı sonunda FAGİAD Başkanı Mehmet Serkan Erdik, Ordu İŞKUR Müdürü İsa Kaymak'a teşekkür plaketi takdim etti. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Serkan Bolaman Fatsa Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title