Haberler

İŞKUR'dan Yeni Hizmet Merkezleri

Güncelleme:

İŞKUR Genel Müdürü Yazıcı "Türkiye İş Kurumu, Edremit, Fatsa, Fethiye, Sancaktepe, Akşehir ve Beyşehir ilçelerinde yeni hizmet merkezleri açacak." dedi.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürü Nusret Yazıcı, Edremit, Fatsa, Fethiye, Sancaktepe, Akşehir ve Beyşehir ilçelerinde yeni hizmet merkezleri açacaklarını belirtti.

Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, istihdamın korunması ve artırılması amacıyla, İŞKUR'un 81 il müdürlüğüne ilave olarak 49 büyük ilçede hizmet merkezi müdürlükleri eliyle faaliyetlerini yürüttüğünü ifade etti.

İşsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesi, işsizliğin azaltılması ve özel politika gerektiren grupların işgücü piyasasına kazandırılması için 6 yeni hizmet merkezi müdürlüğünü daha devreye sokacaklarını bildiren Yazıcı, yeni hizmet merkezlerinin Edremit, Fatsa, Fethiye, Sancaktepe, Akşehir ve Beyşehir ilçelerinde açılacağını kaydetti.

Yazıcı, aktif işgücü hizmetlerinden yararlanmak isteyen kayıtlı işsizlere, 4 bine yakın iş ve meslek danışmanı aracılığıyla danışmanlık hizmeti verdiklerine işaret ederek, yeni hizmet merkezlerinin de bulundukları bölgelerde iş arayanlar ile işverenlere daha etkin ve etkili hizmet sunacağını vurguladı. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Nusret Yazıcı Edremit Fethiye Fatsa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title