Haberler

İşkur'dan Dilovası'na Özel Proje

Dilovası Belediyesi ve İşkur İl Müdürlüğü arasında Dilovası’nda ikamet eden dezavantajlı gruplara yönelik 9 aylık iş sözleşmesi imzaladı.

Dilovası Belediyesi ve İşkur İl Müdürlüğü arasında Dilovası'nda ikamet eden dezavantajlı gruplara yönelik 9 aylık iş sözleşmesi imzaladı.

Dilovası Belediyesi ve İşkur İl Müdürlüğü arasında Dilovası'nda ikamet eden dezavantajlı gruplara yönelik 9 aylık iş sözleşmesi yaparak, Dilovası Belediyesi bünyesindeki Park Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü'nde vatandaşlara 9 ay boyunca çalışma imkanı sağlanacak. Yapılacak sözleşme ile birlikte çalışacak olan işçilere asgari ücret düzeyinde maaş ve sigortalarını kurum olarak İşkur İl müdürlüğü karşılarken, çalışan işçilerin yemek, giyim ve çalışma ekipmanlarını da Dilovası Belediyesi karşılayacak. İmzalanan proje ile birlikte Dilovası'nda bulunan Parkların yapımı ve çevre düzenlemesi,sahil düzenlemeleri ve onarım çalışmaları 9 ay süre ile sürdürülecek.

"ORTAK PROJELER İLE İŞSİZLİKLE MÜCADELE EDİYORUZ"

İşsizlikle mücadele konusuna değinen İşkur İl Müdürü Öztekin Kaşukçi, "İşsizlikle mücadele konusunda belediyelerimiz ile ortak projeler üreterek işsizlik oranını daha aşağılara çekmeye çalışmakta ve son olarak 9 aylık bir proje ile istihdam sağlamaktayız. Toplum yararına programların genel amacı, toplum yararına bir iş ya da hizmetin gerçekleştirilmesi yoluyla özellikle istihdamında zorluk çekilen işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engelleyerek işgücü piyasasına uyumlarını geçekleştirmek ve bunlara geçici gelir desteği sağlamak olarak belirlenmiştir. Başta Dilovası Belediye Başkanı Sayın Ali Toltar olmak üzere vatandaşımıza hizmet üreterek iş imkanı oluşturmak amacıyla program hazırlayan Belediye Başkanlığı çalışanlarına ve programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"VATANDAŞLARIMIZA İŞ İMKANI SAĞLAMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ"

Toplum yararına proje kapsamında imzaladıkları protokol ile vatandaşlara iş imkanı sağlamanın sevincini yaşadıklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Toplum yararına hazırlanan bu proje ile ilçemizde ağaç dikimi, kavşak düzenlemesi, yol çalışmaları ve park ve bahçe düzenlemesi gibi çalışmalara İşkur tarafından destek verilmiş olacak ve bu program çerçevesinde çalışacak olan vatandaşımız 9 ay iş imkanına kavuşacaktır. Programın Dilovamıza ve iş arayan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başta İşkur İl Müdürü Öztekin Kaşukçi olmak üzere halkımıza iş imkanı sağlayan projenin hazırlanmasında emeği geçen tüm İşkur personeline ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Toltar Dilovası Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title