Haberler

İşkur'dan Dedaş'a Teşekkür Belgesi

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından düzenlenen "İstihdam Kariyer ve Girişimcilik" etkinliğinde en fazla istihdam olanağı yarattığı için Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ)'a teşekkür belgesi verildi.

Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen "İstihdam Kariyer ve Girişimcilik" etkinliğinde, İŞKUR ile işbirliği yapan tüm kurum ve kuruluşların stantları yer aldı.

Stantların gezilmesinden önce düzenlenen törende konuşan Diyarbakır Vali vekili Kürşat Güleryüz, "İstihdam Kariyer ve Girişimcilik" adı altında gerçekleştirilen etkinliğin, Diyarbakır'a ve ülkeye hayır getirmesini diledi.

Güleryüz, kalkınmış  ülkelerin işsizlik sorununa karşın işsizlikle mücadele yöntemlerinin olduğuna değinerek, "Ülkemizde kamu ve özel sektör işbirliğiyle işsizlik ile mücadele konusunda nasıl mesafe alınabilir? Bu rakamlar nasıl aşağıya çekilir? Bu konuda çok ciddi çalışmalar var" dedi.

Törende daha sonra sıra, İŞKUR ile yapılan işbirliği sonucunda Diyarbakır'da en fazla istihdam sağlayan kuruluşun Dicle Elektrik A.Ş. olduğu açıklandı. Güleryüz, teşekkür belgesini DEDAŞ'ın İnsan Kaynakları Yöneticisi Ali Öğüt'e verdi.

Tören sonrası konuklar, etkinlik alanında kurulan stantları gezdi. DEDAŞ tarafından kurulan "Kariyer Planlaması" standı büyük ilgi gördü. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Güncel

Kürşat Güleryüz Diyarbakır Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title