Haberler

İşkur'da İş Başvurusu Yoğun Talep

Güncelleme:

İŞKUR Ünye Hizmet Merkezi Müdürü Özcan, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında iş başvurularının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

İŞKUR Ünye Hizmet Merkezi Müdürü Recep Özcan, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında iş başvurularının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2017 yılında Ünye Kaymakamlığı, Ünye Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye Orman İşletme Müdürlüğü ve Ünye Müftülüğü'nde 6 ay süreli çalıştırılmak üzere iş başvurularını aldıklarını söyledi.

18 yaşını doldurmuş tüm vatandaşların programdan yararlanmak için başvuru yapabileceğini belirten Özcan, şunları kaydetti:

"TYÇP müracaatlarımız, 27 Şubat Pazartesi günü itibariyle başladı. Yoğun bir şekilde devam eden müracaatlar 3 Mart Cuma günü ise sona erecek. TYÇP kapsamında Ünye Belediyesi'ne 100 kişi, Büyükşehir Belediyesine 125 kişi, Ünye Kaymakamlığı, Müftülük ve Orman İşletme Müdürlüğü'ne de şu an sayısı tam netleşmemiş alım yapılacak. 18 yaşını doldurmuş tüm vatandaşlarımız buna müracaat edebilir. Müracaatlar sonrasında kimlerin başlayacağı kura usulü belirlenecek. Kişi müracaat ederken sadece 1 kurumda çalışmak için başvuru yapabilecek ve programımız 6 ay süreli."

Özcan, programdan yararlanan kişilerin 15 Mart itibariyle de kurumlarda çalışmaya başlayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü Ünye Kaymakamlığı Ünye Belediyesi Recep Özcan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title