Haberler

İskilip Kaymakamlığı Fotoğraf Yarışması Düzenledi

İskilip Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Resim Kent İskilip” fotoğraf yarışması başlıyor.

İskilip Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Resim Kent İskilip" fotoğraf yarışması başlıyor. 3 Mayıs 2016 Salı günü sona erecek olan yarışmada, İskilip'in doğal güzellikleri ve doğal zenginlikleri, köyleri, evleri, tarım ve hayvancılığı, gelenekleri, el sanatları, düğünleri, bayramları, tarihi mekanları, çarşı ve arastaları vb. konular değerlendirmeye alınacak.

İlk kez düzenlenecek olan "Resim Kent İskilip" fotoğraf yarışması ile İskilip'in sosyal, kültürel, doğal değerleri, yaşam zenginliği ve farklılıklarının yurt içinde ve dışında tanıtılması, estetik değerlerinin sanatsal yorumlarla ortaya konulması, kentin değerlerinin belgelenmesi, kaydedilmesi, farkındalığının artırılması ve bu çerçevede fotoğraf sanatına destek olunması amaçlanıyor.

Yarışmada ödül ve sergileme alan eserler İskilip Kaymakamlığı tarafından albüm haline getirilerek bu eserler farklı organizasyonlarda sergilenecek.

Yarışma başvuruları http://resimkentiskilip.com adresi üzerinden yapılacak olup, katılım bilgileri ve şartnameye İskilip Kaymakamlığı web sitesi www.iskilip.gov.tr ve www.resimkentiskilip.com adreslerinden ulaşılabilecek. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

İskilip Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title