Haberler

İskep Toplantısına Bursa İmzası

Güncelleme:

Bursa'yı, İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Teknik Destek Projesi kapsamında İzmir'de gerçekleştirilen 'Liderlik Vizyonu ve 2. İletişim Ağ Toplantısı'nda temsil etti.

İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Teknik Destek Projesi'nin (İSKEP) 'Liderlik Vizyonu ve 2. İletişim Ağ Toplantısı', İzmir'de gerçekleştirildi. Toplantıya, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni temsilen Büyükşehir Belediyesi İSKEP Koordinatörü Emel Baskın ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Şaban Kander katıldı. Baskın ve Kander, toplantıda, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin proje faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Bursa'nın yanı sıra Diyarbakır, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Şanlıurfa, Trabzon ve Van, Kars, Ankara Altındağ, Ankara Keçiören, Bursa Yıldırım, Mersin Toroslar belediyelerinin yer aldığı projede, belediyeler arasında karşılıklı tecrübe paylaşımı ve bilgilendirme yapıldı. Bursa'nın da detaylı olarak tanıtıldığı toplantıda, kentin son yıllarda yaşadığı gelişime yönelik tanıtım materyalleri ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin hediyeleri tüm belediye temsilcilerine armağan edildi.

Toplantıya katılan belediyelerin temsilcileri, Bursa'nın değişimini ve gelişimini örnek aldıklarını vurgularken, en kısa zamanda Bursa'ya gelmek istediklerini de ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzmir Kars Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title