Haberler

İskep Çalışmaları Devam Ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin, dezavantajlı bireylerin istihdamının önündeki engelleri kaldırarak işgücü piyasasına erişimlerini artırmak amacıyla yürüttüğü İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi (İSKEP) kapsamındaki çalışmalar sürüyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin, dezavantajlı bireylerin istihdamının önündeki engelleri kaldırarak işgücü piyasasına erişimlerini artırmak amacıyla yürüttüğü İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi (İSKEP) kapsamındaki çalışmalar sürüyor. Proje kapsamında iki ayrı toplantı düzenlendi.

İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi (İSKEP) kapsamında yereldeki hizmet sağlayıcılar, karar alıcılar ve kamuoyu nezdinde farkındalık oluşturulması yönündeki çalışmalara devam edildi. Proje kapsamında Kadir Has Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya okullardaki rehberlik biriminde görevli öğretmenler katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Ali Karcıoğlu, projenin hedef kitlesi hakkında bilgi verdi. Karcıoğlu, projenin öncelikli hedef kitlesinin engelliler, yoksullar ve sokakta çalıştırılan çocuklar olduğunu kaydetti.

İSKEP Sosyal Hizmet Koordinatörü Yusuf Koçak da projenin hedef kitleleri ile yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya konuşmacı olarak katılan Eğitmen Mehmet Kızıltaş da engelli bireylere yönelik önyargıların kırılması ve engelli bireylerle doğru iletişim teknikleri konusunda katılımcıları bilgilendirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title