Haberler

İskenderun'da "Yalnız Değiliz Projesi" Hazırlandı

HATAY(AA) - İskenderun İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından madde bağımlılığı mücadelesi için "Yalnız Değiliz" adlı proje hazırlandı.

HATAY(AA) - İskenderun İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından madde bağımlılığı mücadelesi için "Yalnız Değiliz" adlı proje hazırlandı.

İskenderun İHH İnsani Yardım Vakfı Gençlik Merkezi Koordinatörü Ramazan Çakır, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen projeyle okullarda madde bağımlılığının önüne geçeceklerini belirtti.

Bu projenin yetim ve öksüz Suriyeli çocukları da kapsayacağını dile getiren Çakır, yapacakları sosyal etkinliklerle çocukları bu maddelerden uzak tutacaklarını ve zararlarını anlatacaklarını kaydetti.

Yakın zamanda başlayacakları etkinliklerle bin öğrenciye sunum yapacaklarını aktaran Çakır, öğrencilere uzman kişilerin rehberlik yapacağını dile getirdi.

Sportif çalışmalara da ağırlık vereceklerini söyleyen Çakır, yakın zamanda öğrencilerle Konya gezisi düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Etkinliğe İskenderun Kaymakamı H. Hüseyin Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve çok sayıda İHH üyesi katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Çakır İskenderun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title