Haberler

İskenderun'da Ramazan Etkinlikleri

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi’nce Ramazan etkinlikleri düzenlendi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi'nce Ramazan etkinlikleri düzenlendi.

Atatürk Anıt Alanı'nda gerçekleşen iftar yemeğine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha katıldı. İftar yemeğine katılan vatandaşları selamlayan Başkan Savaş, daha sonra yemeklerin dağıtıldığı kazan başına geçerek halka kepçe ile yemek dağıttı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi organizesinde gerçekleşen "Mahallede Ramazan Etkinlikleri" kapsamında Türk Tiyatrosu'nun omurgasını oluşturan orta oyunları, sergilenen eğlenceli mini gösteriler, izleyenleri hayretler içinde bırakan ateş şov, manevi huzur sunan sema gösterisi, harmandalı ve Seymen oyunları ile Etiyopyalı Akrobasi Topluluğu'nun gösterisiyle İskenderunlular unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Etkinliğe katılan halka seslenen Lütfü Savaş, hizmet noktasında durmadan, yılmadan tüm zorluklara göğüs gererek kalplere ve gönüllere hitap ettiklerini söyledi. Savaş, konuşmasının ardından müzikler eşliğinde vatandaşlarla halay çekip hatıra fotoğrafı çektirdi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk İskenderun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title