Haberler

İskenderun'da Eski Bakan Dönen'e Aday Olma Çağrısı

İskenderun'da, CHP'li bazı belde başkanları ile muhtarlar, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Dönen'e yerel seçimlerde aday olma çağrısında bulundular.

İskenderun'da, CHP'li bazı belde başkanları ile muhtarlar, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Dönen'e yerel seçimlerde aday olma çağrısında bulundular.

İskenderun Yörük Çadırı'nda düzenlenen basın toplantında konuşan heyet sözcüsü Sarıseki Belediye Başkanı İhsan Saygılı, yerel seçimlerde hem İskenderun Belediyesi hem de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanabilmek için çok çalışmaları gerektiğini belirtti.

Saygılı, bölgede oylarını arttırmak için saflarını sıklaştıracaklarını ve ayrım yapmadan herkesle bir araya geleceklerini kaydetti.

Kamuoyunda yaptıkları araştırmalar neticesinde yerel seçimleri ancak eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Dönen ile kazanabileceklerini ifade eden Saygılı, şöyle devam etti:

"Bu seçimleri kazanabilmemiz için bizlere liderlik yapabilecek, tecrübeli, vizyon sahibi, donanımlı, teşkilatımızı harekete geçirebilecek, partimizin tabanına ters düşmeyecek, onların oyunu alabilecek, merkez sağdan oy getirebilecek bir adaya ihtiyaç olduğunu görmekteyiz. Biz Hatay'da yerel iktidar olmak istiyoruz. Bizi kişisel sorunlar ve kişisel kaygılar ilgilendirmiyor. Bu CHP'lilerin hissiyatıdır. Bunu herkesin çok iyi anlaması gerekmektedir. Başka adaylar da elbette çıkabilir. Onlara da saygı duyuyoruz. Ama bizim kaybetmeye tahammülümüz yoktur. Biz seçimi kazanabilecek eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Dönen ile seçime girmek istiyoruz"

Toplantıya bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Muhabir: Ömer Soylu / Salim Taş

Yayıncı: Tevfik Işık - HATAY

Kaynak: AA / Yerel

İskenderun Belediyesi Mehmet Dönen Sarıseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title