Haberler

İskenderun'da Eğitim-öğretim Toplantısı

İskenderun Kaymakamlığı tarafından, '2015 - 2016 eğitim ve öğretim yılı planlama ve alınacak tedbirler' konulu değerlendirme toplantısı düzenlendi.

İskenderun Kaymakamlığı tarafından, '2015 - 2016 eğitim ve öğretim yılı planlama ve alınacak tedbirler' konulu değerlendirme toplantısı düzenlendi.

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'ndaki toplantıda, öğrenim gören öğrencilerin motivasyonlarının arttırılması, eğitim kalitesinin daha üst seviyelere taşınması için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Kimsesiz çocuklarla daha yakından ilgilenilmesi gerektiğini kaydeden Özyiğit, okul idarecileri ve öğretmenlerin bu konularda hassasiyet göstermelerini istedi.

Okul güvenliği ile ilgili tedbirlerin konuşulduğu toplantıya, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kurmay Kıdemli Binbaşı Erdinç Balkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Haytaz ve okul idarecileri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Özyiğit İskenderun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title