Haberler

İşitme ve Konuşma Engelli 2 Genç Bıçaklı Saldırıda Yaralandı

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, işitme ve konuşma engelli 20 yaşındaki Asım Dallı ile kız arkadaşı Sümeyra Aydemir, bir kafeteryada otururken yanlarına gelen bir kişi tarafından yaralandı.

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, işitme ve konuşma engelli 20 yaşındaki Asım Dallı ile kız arkadaşı Sümeyra Aydemir, bir kafeteryada otururken yanlarına gelen bir kişi tarafından yaralandı. Yaralı iki genç, kaldırıldıkları Nazilli Devlet Hastanesi'ne tedaviye alınırken, olayın şüphelisi Tahsin Mustafa Demir'in yakalanması için polis, çalışma başlattı.

Olay, Sümerpark'taki bir kafeteryada dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İşitme ve konuşma engelli Asım Dallı ve Sümeyra Aydemir, kafeteryada oturdukları sırada yanlarına gelen bir kişi ile tartıştı. Tartışma sonrası, saldırgan yanında taşıdığı bıçakla Dallı'yı kalçasından kız arkadaşı Aydemir'i de sağ baldırından bıçakla yaralayıp, olay yerine geldiği 09 EG 605 plakalı motosikletiyle kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine sevk edilen 112 Acil servis ambulansıyla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı iki genç tedavi altına alındı. İki gencin, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Polis, iki genci yaraladığı öne sürülen şüpheli T.M.D.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Demir Nazilli Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title