Haberler

İşitme Engellilere Model Uçak Eğitimi

Güncelleme:

Dicle Üniversitesi Havacılık Kulübü, 14 işitme engelli öğrencisine ücretsiz Model Uçak eğitimi verdi. 2 gün süren kursta Model Uçak Eğitmenleri Veysel İpek ve Kadriye Kurtar, öğrencilere modelcilik ile ilgili genel bilgiler verdi.

Keyifli vakitlerin yaşandığı kursa öğrencilerin ilgisi hayli yoğundu. Yaptıkları model uçaklar kurs sonunda kendilerine hediye edilince kursiyerlerin mutlulukları görülmeye değerdi. Kulübün genel faaliyetleri ile ilgili görsel bir sunum da yapan kulüp başkanı Veysel İpek, kursiyerlerin heyecanını ikiye katladı. Aynı zamanda kampüs içerisinde öğrencilere Yamaç paraşütü ve ekipmanlarını da tanıtan İpek, kursiyerlerin farkındalık yaşamasını istedi.

Kapanışı küçük bir kokteyle yapan eğitmenlerden bir ricada bulunan gençler, çift kişilik paraşütlerle uçmak istediklerini belirtti. Bu tür sosyal sorumluluk faaliyetlerinin devam edeceğini belirten İpek, Dicle Üniversite'sinin adını göklere çıkaracağını ifade etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Dicle Üniversitesi Eğitim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title