Haberler

İşitme Engelliler Ahmet Öztürk'ten Desteğini Çekti

Ankara Ortadoğu İşitme Engelliler Spor Kulübü Eğitim Derneği (ORTİED) Başkanı Hürriyet Cemal Özkaynak, İşitme Engelliler Spor Federasyonu seçimlerinde yaşanan sahte imza skandalının camiaya gölge düşürdüğünü belirterek, “Yaşananlar ne yazık ki camiamızı da, federasyonumuzu da yıpratmıştır.

Ankara Ortadoğu İşitme Engelliler Spor Kulübü Eğitim Derneği (ORTİED) Başkanı Hürriyet Cemal Özkaynak, İşitme Engelliler Spor Federasyonu seçimlerinde yaşanan sahte imza skandalının camiaya gölge düşürdüğünü belirterek, "Yaşananlar ne yazık ki camiamızı da, federasyonumuzu da yıpratmıştır. Bu gelişmeler çerçevesinde başkan adaylarından Ahmet Öztürk'e vermiş olduğumuz desteği dostlarımız ile birlikte çekiyoruz" dedi.

ORTİED Başkanı Özkaynak, İşitme Engelliler Spor Federasyonu'nda yaşanan seçim süreciyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. "14 Şubat'ta gerçekleştirilecek seçimler öncesi yaşananlar büyük üzüntü veriyor" diyen Özkaynak şunları dedi:

"Oysa işitme engelliler camiası olarak Türk sporuna yakışan bir camia olmak en doğal hakkımız. Ancak seçim sürecinde yaşanan üzüntü verici gelişmeler ve en başta sahte imza skandalı işitme engelliler camiasına gölge düşürmüştür. Tüm bu gelişmeler karşısında işitme engelliler camiasının güvenini yitirenleri desteklememiz mümkün değildir. Bu nedenle de Ahmet Öztürk'e vermiş olduğumuz desteği dostlarımızla birlikte çekiyoruz. Bizim istediğimiz, İşitme Engelliler Spor Federasyonu'nda bizleri iyi anlayacak ve destek olacak yönetim ve başkandır. Özlemimiz her zaman işitme engelli dostlarımızın erişebileceği ve camiayla iç içe bir başkandır. İsteğimiz, işitme engelliler camiasının skandallarla değil sevgi ve saygı ile anılmasıdır." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Öztürk Hürriyet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title