Haberler

İşine Geri Dönmek İsteyen Öğretmen, Yamaç Paraşütüyle Eylem Yaptı

Güncelleme:

Bodrum'da kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilen öğretmen Engin Karataş, yamaç paraşütüyle atlayış yapıp, gökyüzünde 'İşimi ve öğrencilerimi istiyorum' yazılı döviz açtı.

Bodrum'da ilkokul öğretmenliği yapan Engin Karataş, Kanun Hükmünde Kararname ile mesleğinden ihraç edilince soluğu gökyüzünde aldı. 'İşimi ve öğrencilerimi istiyorum' yazılı döviz açan Karataş, tepkisini dile getirdikten sonra eylemini sonlandırdı.

MESLEKTEN İHRAÇ EDİLDİ

Bodrum'daki Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olan evli ve 1 çocuk babası Engin Karataş, 29 Ekim 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 675 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kendisi gibi Eğitim- Sen'li 8 öğretmenle birlikte meslekten ihraç edildi.


50 DAKİKA HAVADA TURLADI

Tepkisini dile getirmek için önce Belediye Meydanı'nda daha sonra ise Bodrum Limanı'nda tek kişilik eylem düzenleyen Karataş, bu kez Milas'ın Ören Mahallesi Alatepe'den yamaç paraşütü pilotu ile ikili atlayış yaptı. Karataş, paraşüt ile uçarken 'İşimi ve öğrencilerimi istiyorum' yazdığı bir döviz açtı. Yaklaşık 50 dakika havada kalan Karataş, ardından Ören sahiline inmelerinin ardından eylemini sona erdirdi.

''ÖĞRENCİLERİMİ İSTİYORUM''

Karataş, "Bugüne kadar hakkımda 15 kez yasal işlem yapıldı, para cezası verildi, bu cezalar iptal edildi. Ben eylemlerimi sürdürmekte kararlıyım, çünkü haklıyım. Öğrencilerimi istiyorum. Denizde de istemiştim. Sahil Güvenlik ekipleri beni gözaltına aldı. Bir de havada dile getireyim istedim. Bakalım burada kim gelip götürecek" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Engin Karataş Bodrum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title