Haberler

Işın Karaca Evlilik İçin Kolları Sıvadı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı, uzatmalı sevgilisi Tuğrul Odabaş ile nikah günü almak için Bodrum tatilini erken bitirme kararı aldı.

Işın Karaca, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Tuğrul Odabaş ile nikah günü almaya karar verdi.

"CON CON UĞRAŞLARIMIZ YOK"

Aileleriyle birlikte bir süredir tatilde olan Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş çifti, önceki akşam yakın dostlarıyla iskelede yemek yiyerek keyifli dakikalar geçirdi. Tatilin son günü olduğunu söyleyen Işın Karaca, "İstanbul'a dönüp nikah tarihi alacağız. Bizim özel gün alma gibi con con uğraşlarımız yok. Hangi gün boşluk bulursak evleneceğiz" diye espri yaparak kahkahayı bastı.

"BALIĞI TUTAN BENİ ALIR"

Sevgilisine takılan Karaca, "Balık tutamazsa evlenmeyeceğim. Balığı tutan beni alır" dedi. Karaca'nın sevgilisi Odabaş ise el oltasıyla levrek balığı tuttu ve nikahı garantilediği için mutlu olduğunu ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Işın Karaca Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

ASLAN:

BU KADIN DA KOCASIZ YAPAMAYANLARDAN DEMEK KI. Bİ DAHAKİNE SAHIP ÇIK BARİ NE YAPIYOSUN UZ DA KACIRIYOSUNUZ ANLAMIYORUM

4
7
yanıtYanıtla
ÇOK BİLEN:

GÜZEL ZAYIFLADI BRAVO

6
2
yanıtYanıtla
Cancağazım:

O 20 mtr lik aziyla pacalari zivasin bu cizgi filimdeki Arthur a benziyor hamşok seni kolari zivasin sonra adliyeye kaşar sin haaa

2
2
yanıtYanıtla
bi anne daha:

Ayni evde senelerce yapmadiklari kalmiyo, sonra bi bakiyosunuz evleniyolar... Fakat buda uzun surmuyo malsf . Ne diyelim hayirlisi

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title