Haberler

    İşin Aslı Şu Ki: Kate Middleton Ne Giyse Yakışmıyor!

    Birkaç gün önce kocası Prens William ile birlikte İngiltere'de yaşayan Hindistan ve Butanlılar için verdiği davette giydiği kıyafetle gündem olan Middleton'ın stil tercihleri mercek altına alındı.

    Birkaç gün önce kocası Prens William ile birlikte İngiltere'de yaşayan Hindistan ve Butanlılar için verdiği davette giydiği kıyafetle gündem olan Middleton'ın stil tercihleri mercek altına alındı.

    Bütün eleştirilerin bu kadar açıkça söylenmesine neden olan o mavi elbise. Moda uzmanlarına göre Middleton elbisenin hakkını veremedi.

    İngiliz basınında yer alan haberlerde iki çocuk dünyaya getirmesine rağmen hala birçok genç kızı kıskandıracak kadar formda olan Kate Middleton'ın bu özelliklerini giysilerine yansıtamadığı ileri sürüldü.

    Middleton'ın vazgeçilmezi olan pırıltılı çoraplar da eleştiri konusu oldu.

    Middleton'ın ortalama bir kadından çok daha güzel olmasına rağmen usta tasarımcıların imzasını taşıyan elbiselerin üzerinde son derece silik durduğu iddia edildi.

    Bu şapka çok sıkıcı bulundu.

    Buna neden olabilecek unsurlar da sıralandı. Bunlardan biri Kate Middleton'ın soylu bir aileden gelmediği için Kraliyet ailesindeki yeri konusunda kendine yeteri kadar güvenli olmadığı.

    Moda uzmanlarına göre hem rengi hem modeliyle nefes kesecek kadar güzel olan bu elbisenin hakkını veremedi Düşes.

    Oysa eleştirilere göre Middleton'ın yapması gereken gelin olarak girdiği ailedeki yerinin sağlamlaştığını bilip kendine daha güvenli davranması. Yani Prens William'la flört ettiği dönemde kalması gereken "Bekleyen Katie"nin hayaletinden kurtulması.

    Tepeden tırnağa yeşil giyinen Kate Middleton'ın elbisesini ten rengi ayakkabılarla tamamlaması eleştirildi.

    Gelen yorumlara göre Middleton'ın giydiği kıyafetleri yeterince iyi taşıyamamasının nedenlerinden biri de çok zayıf olması. Düşes günün birinde birkaç kilo alırsa elbiseler üzerinde çok daha güzel durabilecek bu iddialara göre.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Kate Middleton Prens William Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title