Haberler

"İsimsizler" Bu Akşam Kanal D Ekranlarında İzleyiciyle Buluşuyor

Güncelleme:

2015 yılından bu yana Türkiye'nin terörle mücadelede yaptıklarını konu alan "İsimsizler" bu akşam seyirciyle buluşuyor. Gerçekler 9 kahramanın hayatından ele alınacak.

"İsimsizler" adlı dizi Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici'nin yapımcılığında bu akşam Kanal D'de izleyicisi ile buluşuyor.

İsimsizler, umutsuzluk kokan bir tabloyu umudun resmine dönüştürmek için verilen mücadeleyi konu alıyor.

2015'DEN GÜNÜMÜZE YAŞANANAR ANLATILACAK

2015 yılından günümüze ülke gündeminde yaşanan olayları, üzerine bir şey katmaksızın tüm gerçekliği ile yansıtmaya hazırlanan "İsimsizler", bayrak sevdasını, vatan aşkını en kalbi duygular ile gözler önüne serecek.

"BİR HİLAL UĞRUNA İSİMLERİNDEN VAZGEÇENLER"

Virankaya'ya gönüllü olarak giden Kaymakam Fatih Keskin ve 7 yol arkadaşının "bir hilal uğruna isimlerinden vazgeçmesi", dizinin adının en temel açıklayıcısı.

İsimsizlerde vatan aşkı ile aynı yola baş koymuş 9 koca yürek, Türkiye'nin iki yılda yaşadığı ve yaşamaya devam ettiği olayların kahramanlarından sadece birkaçı…

DİZİDE KİM KİMDİR?

Kaymakam Fatih (Uğur Güneş): Umut vaat eden bir diplomat iken, ateş diyarı Virankaya'ya gönüllü kaymakam olan bir vatan sevdalısı!

Özel Hareket Polisi Hasan (Bülent Alkış): Attığını vuran, özü sözü bir, efsanevi keskin nişancı!

Terörle Mücadele Polisi Ahmet (Taner Ertürkler): Başarılı emniyetçi, saha adamı ve aile babası.

Özel Hareket Polisi Murat ( Çağkan Çulha): Sokaklardan gelen, sert ama bir o kadar vicdanlı polis!

Özel Kuvvetler Yüzbaşı Olcay ( Sedat Mert ): Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda çalışmış, bayrak sevdalısı bir Yüzbaşı!

İstihbaratçı Kürşad (Volkan Keskin): Vatanı için kendinden vazgeçen gözü pek bir istihbaratçı!

Makam Şoförü Derman ( Musab Ekici): Kaymakamın deli dolu şoförü, araba tutkunu!

İstihbaratçı Seher (Sera Kutlubey): En tehlikeli göreve gözünü kırpmadan giden, sessiz fırtına!

Doktor Elif (Algı Eke ):Herkesin yardımına koşan, hırçın yürekli bir doktor!

Kaynak: Haberler.com / Dizi

Kanal D Türkiye Dizi Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title