Haberler

    İsimsiz Bahçe

    Duyduğu hikayelerin peşine düşen ve bu hikayeleri arabasında biriktiren gezgin bir hikaye avcısının öyküsüdür bu. İsimsiz ve kaybolmak üzere olan bir bahçenin peşine düşer bu sefer. Bahçeyi bulmak üzereyken yaşlı bir nine yolunu çevirir ve tuhaf hikayeler anlatarak çocuktan kurtulmak ister.

    Duyduğu hikayelerin peşine düşen ve bu hikayeleri arabasında biriktiren gezgin bir hikaye avcısının öyküsüdür bu. İsimsiz ve kaybolmak üzere olan bir bahçenin peşine düşer bu sefer. Bahçeyi bulmak üzereyken yaşlı bir nine yolunu çevirir ve tuhaf hikayeler anlatarak çocuktan kurtulmak ister. Bahçeyi bulmak için sabırsızlanan öykücü çocuk gerçeğin ne olduğunu bulmaya çalışır. Çocuktan kurtulmaya çalışan ninenin bir sırrı vardır. Kahramanımız sonunda tüm gerçeği öğrenir. Bahçe neden isimsizdir ve kuruyup yok olmak üzeredir, yaşlı nine neden tuhaf hikayeler anlatır hepsi sonunda ortaya çıkar.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title