Haberler

Işılak: 'Tayyip Diyor!' Böyle Terbiyesizlik Olabilir mi?

Güncelleme:

AK Parti'nin şarkıcı milletvekili adayı Uğur Işılak, "Malum gazetelerin bir yazarı koskoca Cumhurbaşkanı'na 'Tayyip' diyor. Böyle terbiyesizlik olabilir mi' dedi.

AK Parti'nin şarkıcı adayı Uğur Işılak, CNN Türk'te Saynur Tezel'in programına katılarak gündeme ve adaylığına ilişkin açıklamalar yaptı. Işılak 'Bundan 10 yıl evvel bu kadar hakaret küfür yoktu. Malum gazetelerin bir yazarı koskoca Cumhurbaşkanı'na 'Tayyip' diyor. Böyle terbiyesizlik olabilir mi' açıklamasını yaptı.

"CUMHURBAŞKANI'NA 'TAYYİP' DİYORLAR"

İşte Uğur Işılak'ın açıklamalarından satır başları:

"Sabahtan akşama kadar kadın haklarını konuşanlar başörtüsü için neden sustu? Bundan 10 sene evvel bu kadar hakaret küfür yoktu. Malum gazetelerde koskoca cumhurbaşkanına 'Tayyip' diyen bir gazetenin yazarı hala yayın hayatına devam edebiliyorsa… 'Tayyip' diyor. Böyle bir terbiyesizlik olabilir mi? Buna bile müsamaha gösterilen bir ülkede yaşıyoruz."

"HERKES OTURSUN OTURDUĞU YERDE"

"Herkes otursun oturduğu yerde bizim yaşam hakkımıza müdahale ediliyor diye büyük laflar etmesinler. Ben halkın arasındayım, özgürlüklerine müdahale edilmiş bir tek olaya şahit olmadım."

"CUMHURBAŞKANIMIZIN TEVECCÜHÜYLE BAŞLADI"

-Adaylığınız nasıl gündeme geldi?

İlk cumhurbaşkanımızın teveccühüyle başladı. Haydi Anadolu dedik, inandık hakka dedik, dombra dedik, sonra Ahmet hoca. Dolayısıyla bir süreç bu. Bir şekilde bir araya geliyorduk, konuşuyorduk. Üç beş dakikalık konuşmalar yapıyorduk. Sonra cumhurbaşkanımızla aramızda diyalog geçti.

"MECLİS'İN SENİN GİBİLERE İHTİYACI VAR"

"Daha sonra biz Ahmet Davutoğlu'yla uçakta birlikteydik. 'Uğur, Meclis'in siyasetin aslında senin gibi insanlara ihtiyacı var' dedi. Ben de dedim ki "O sahada hizmet edebileceğime inanıyorsanız, bunu sizinle istişare etmek isterim."

"SON GÜNE KADAR GİZLİ TUTTULAR"

-Aday listesine yazıyorum telefonu geldi mi? Çünkü aday adaylığında yoktunuz...

Aday adaylığında yoktum evet. Şimdi bir anda oldu. Son güne kadar gizli tuttular. Bazı bilgiler sızdırılıyordu. Bunların önünü almak için, bir kat aşağıda telefonlarını bırakıp toplantılarını öyle yapıyorlardı. Belli derin ve paralel yapılardan meseleyi gizli tutmak için toplantıları böyle yapıyorlar.

"UĞUR SİYASETTE KATKI SAĞLAR"

-Sizin için sürpriz oldu mu?

Aday adayı olmadım. Onlar da aday adayı ol demediler. Kimse zaten Cumhurbaşkanı'ndan Başbakan'dan böyle bir söz alıp olmadı zaten. Siyaset olsa da olur olmasa da olur. Baktılar müspet bir yaklaşım var. Onlar da kendi aralarında değerlendirdiler, Uğur siyasette olsa katkı sağlar dediler, biz de girmiş olduk bu yola.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Saynur Tezel Uğur Işılak Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (399)

Adınızı Yazın:

Yalakalıkta sınır yok

34
20
yanıtYanıtla
reco:

ne diyek mahmut mu diyek

44
8
yanıtYanıtla
anlamadimMobil-ANDROID:

ulan ismiyle hitab edersin kizarlar, cismiyle hitap edersin hakatet derlwr

36
11
yanıtYanıtla
tarzan rıfkı:

Evde zor tuttukları kendisine son peygamber diyor da millet Tayyip demiş de ne olmuş. C. B olduğu halde akp''ye oy istediği sürece hiç kimse ona saygı duymaz o kadar!!!

31
15
yanıtYanıtla
Elmero Mobil-IOS:

Yalaka

31
15
yanıtYanıtla
Ahmet AslanmobilWeb@haberler.com:

Onca yanlışa çıt çıkaramayan insanların Sn. Cumhurbaşkanına Tayyip demesine takılan zavallı menfaatperest insanlara sadece acıyarak bakıyorum.Evet dombira Uğur bey

33
13
yanıtYanıtla
..mobilWeb@haberler.com:

Helal Sana Uğur Işılak

15
27
yanıtYanıtla
RahatsızMobil-ANDROID:

Ne diyek şakir mi diyek ulan yalaka

37
5
yanıtYanıtla
MELİH:

ne diyem mesela MAHMUT mu diyem ŞAAKİİRRRRR!!!

25
15
yanıtYanıtla
KimMobil-IOS:

Yalakaaaaaaaa

27
12
yanıtYanıtla
Tüm 399 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title