Haberler

Işılak'tan Çarpıcı 'Polis-Savcı-Hakim' Yorumu

Güncelleme:

Uğur Işılak, Başbakan'ın memleketi Güneysu'da katıldığı yemekte yaptığı açıklamada "Adam olmadan polis olursan Başbakanı tutuklamaya kalkarsın." dedi.

AK Parti'nin seçim müziklerini hazırlayan sanatçı Uğur Işılak, Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda konser vermeye gitti. Işılak, konser öncesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı Güneysu'da katıldığı yemekte yaptığı açıklamada, "Adam olmadan polis olursan Başbakanı tutuklamaya kalkarsın." dedi.

Işılak, Konser öncesi AK Parti Güneysu İlçe Başkanlığının davetini kırmayarak katıldığı yemekte Güneysulularla fotoğraf çektirerek yöresel yemeklerin tadını çıkardı.

"BÜTÜN KİRLİ HESAPLARA 12 YILDIR BOYUN EĞMEYEN BİR BAŞBAKAN"

Işılak, Rize'de olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, "Rize'de olmanın heyecanını taşıyoruz. Rize 81 vilayet arasında en önemli il bizim için çünkü şu an bütün gözlerin üzerinde olduğu, sinsi hesapların olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Bütün bu kirli hesaplara 12 yıldan bu yana boyun eğmeyen, dik duran bir Başbakan var. O da Rizeli. Bu sizin için ne mutluluk verici ki, böyle bir lideri bu topraklardan sadece Türkiye'ye değil, bütün dünya Müslümanlarına yüz akı olarak çıkarmış oldunuz. 'Maşallah' diyorum. Başbakanımız ile 20 yıldır tanışıyorum. Yaptığımız çalışmalarla da aynı yolda yürümeye gayret ediyorum" diye konuştu.

"ADAM OLMADAN POLİS OLURSAN, BAŞBAKAN'I TUTUKLAMAYA KALKARSIN"

Anadolu'da 5-6 yaşında çocuklara ne olacakları sorulduğunda 'polis' cevabını verdiklerini ifade eden Işılak "Bir filmde gördüyse, 'Savcı olacağım' der. Hakimin iyi bir rol kestiğini gördüyse hakim olacağını söyler. Herkes bir şey der. Herkes bir şey olmak ister. Biz veliler de bir şeyi ihmal ettik herhalde. Önce adam olmak gerekli çünkü adam olmadan polis olursan, Allah korusun adam olmadan polis olursan, Başbakanı tutuklamaya kalkarsın.

"ADAM OLMADAN SAVCI OLURSAN SİNSİ HESAPLAR İÇİNDE OLURSUN"

Adam olmadan savcı olursan, sinsi hesapların içinde olursun. Adam olmadan hakim olursan birilerinin adına karar veren olursun. Onun için bu mesleklerden evvel adam olmak önemlidir" ifadelerini kullandı.

YAZDIĞI SON ŞİİRİ DE PAYLAŞTI

Işılak, yazdığı son şiirini de paylaşarak, "İşte buna ilişkin yazdığım bir şiir var; Ne hakim ne savcı ne de doktor ol, hedefe yürüyen adam ol yeter. Çıksa da önüne bin bir türlü yol, hedefe yürüyen adamım yeter" sözleriyle okudu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uğur Işılak Ak Parti Güneysu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (53)

m vatanmilan-mumin@hotmail.com:

adam olmadan sanatcı olursan anca yalaka olursun ve neye yalakalık yaptıgını bilmesin

62
46
yanıtYanıtla
cengicibabakaan12345@hotmail.com:

Adam olmadan Sarkici olursan , yalama oursun , milleti eglendirmek yerine maval okursun

41
15
yanıtYanıtla
))muratturk.322@hotmail.com:

UGUR SEN ADAM DEGİLSİN Kİ SENI VE SÖZLERİNİ DIKKATE ALALIM..TURKU SARKI HIRSIZI

40
12
yanıtYanıtla
mehmetvatan.8034@hotmail.com:

ben yıllarca polistlik yaptım ama şimdi anladım uğur ışılak adam değilmiş siyasetin meğerse kuyruğuymuş sana nasihatım birgün sıkışırsan polisi savcıyı sakın arama hele bu milleti yanunda hiç bulamassın yazık olur sana

36
16
yanıtYanıtla
bayrakgabusurt_ispr@hotmail.com:

adamsın vesselammmmm

15
36
yanıtYanıtla
RTEyucelkalpaslan@gmail.com:

YAW BU IŞILA ÇOK SEVİYORUM HEM YANIMDA GÖRMEK İSTİYORUM YÜZYILIN YALAKASI ÖDÜLÜNÜDE BUNA TAKCAM :))

35
10
yanıtYanıtla
ASLIgmc1234@mynet.com:

ADAM OLMADAN Bİ ŞEY OLMAZ DEMİŞ..BU MU ZORUNUZA GİTTİ

10
28
yanıtYanıtla
ramazanramazanyildirim33@hotmail.co:

tam bir yalakasın,ve çalıntı bir şarkı sahibi!

21
14
yanıtYanıtla
Demir canPr2008@mynet.com:

Bu dingil kim len milletvekili felan mı ilk defa görüyorum inşallah birdaha ömür boyu görmem gereksiz insan

20
14
yanıtYanıtla
POLİS MEMURUyasimtm@hotmail.com:

ADAM OLAN ONURUNU PARAYA SATMAZ ADAM OLAN MÜNAFIK PKK ORTAĞI RÜŞVETCİ HIRSIZI SAVUNMAZ SARAY OZANI

24
10
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title