Haberler

Işıklar Askeri Hava Lisesi'nde Yeni Eğitim Öğretim Yılı Törenle Başladı

Bursa'daki Işıklar Askeri Hava Lisesi'nde 2015-16 Eğitim ve Öğretim Yılı, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal'ın da katıldığı tören ile başladı.

Bursa'daki Işıklar Askeri Hava Lisesi'nde 2015-16 Eğitim ve Öğretim Yılı, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal'ın da katıldığı tören ile başladı.

Işıklar Askeri Hava Lisesi'nde yapılan tören öncesi yerleşkeye gelen Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, İl Jandarma Komutanı Albay Yurdakul Akkuş ve Okul Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay Mehmet Latif Özgen tarafından törenle karşılandı. Törende konuşan Okul Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay Mehmet Latif Özgen, Işıklar Askeri Hava Lisesi'nin yurt içi ve dışında aldığı ödüller ve mezun ettiği öğrenci kitlesi ile Hava Kuvvetleri'nin gözbebeği olan ve eğitimde cazibe merkezi haline geldiğini belirtti.

Yeni eğitim öğretim yılına başlayan 193 öğrencinin şanlı bayrak altında şeref yeminlerini icra ederek birer havacı olacaklarını belirten Okul Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay Mehmet Latif Özgen, "Evlatlarınızı 170 yıllık şanlı Işıkların tarihinde, çağdaş bir kuruluşa, kendinden emin ve profesyonel ellere teslim etmenin rahatlığını lütfen hissedin ve bizlere güvenin. Hiç şüpheniz olmasın bize emanet ettiğiniz evlatlarınız vatan ve milletini seven, Atatürkçü düşünce sistemini özümsemiş, vazifeyi daima önde tutan şerefli bir asker ve iyi bir havacı olarak yetiştirmek için her türlü fedakarlığı göstereceğiz" diye konuştu.

Işıklar Askeri Hava Lisesi'ndeki tören İntibak Safhasında başarılı 3 öğrenciye plaket, en başarılı öğrenci seçilen Furkan Özcan'a ise, onur ödülü Hava Kuvvetleri Komutanı Orgenaral Abidin Ünal tarafından verildi. Ünal, bu gençlerin yetiştirilip Işıklar Hava Lisesi'ne teslim ettikleri için ailelerini de kutlayıp teşekkür etti. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abidin Ünal Akkuş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title