Haberler

Işık'tan Çevreci Bir Sergi

Güncelleme:

Öğrenciler geri dönüşüm malzemelerini sanata çevirdi


Gençlerin sanata eğilimini artırmak ve çok yönlü iyi insan yetiştirmek hedefiyle 129 yıldır eğitim hayatını sürdüren FMV Işık Okulları, sanata bir kez daha farklı bir yorum getirdi. Bu yıl 3'ünsü düzenlenen 'Sanatta Geri Dönüşüm' Sergisi'nde öğrenciler, geri dönüşüm malzemelerini sanata dönüştürdü.

Gelecek nesillerde çevre ve geri dönüşüm bilinci oluşturmak ve sanata olan ilgiyi artırmak amacıyla 3 yıldır sürdürülen 'Sanatta Geri Dönüşüm' projesi, bir kez daha sergiye dönüştü. FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampusu'nde düzenlenen sergide birbirinden ilginç yaklaşık 150 adet çalışma yer alıyor.

İlköğretim 1'inci sınıftan 11. sınıfa kadar FMV Işık Okulları öğrencilerinin hazırladığı sanat eserleri, atık karton, kullanılmış kağıt, plastik şişe ve kapakları ,stor perde,tuvalet kağıdı ruloları,kumaşlar,cd,yumurta kutuları gibi geri dönüşüm malzemelerinden oluşuyor.

"Sanatla Geri Dönüşüm" Sergisi, 23 Şubat Pazartesi Günü'nden 9 Mart Pazartesi gününe kadar Nişantaşı Kampusu zemin kat fuaye alanında açık kalacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nişantaşı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title