Haberler

Işık: "Bu İstikbal Mücadelesini Vermeye Devam Edeceğiz"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Karamürsel kent iftarından detaylar, - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın konuşması, - Işık'ın iftarın ardından çay ocağına uğraması ve akşam namazına gidişi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'de: - "Bütün gayretimiz, bütün çalışmamız çocuklarımıza ve gençlerimize daha güçlü bir ülke bırakmak içindir.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Karamürsel kent iftarından detaylar, - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın konuşması, - Işık'ın iftarın ardından çay ocağına uğraması ve akşam namazına gidişi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'de: - "Bütün gayretimiz, bütün çalışmamız çocuklarımıza ve gençlerimize daha güçlü bir ülke bırakmak içindir. Bu anlayışla çalışmaya devam ediyoruz" Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Bütün gayretimiz, bütün çalışmamız çocuklarımıza ve gençlerimize daha güçlü bir ülke bırakmak içindir. Bu anlayışla çalışmaya devam ediyoruz" dedi.Çınar Meydanı'nda düzenlenen Karamürsel kent iftarına katılan Işık, burada yaptığı konuşmada, Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümünü kutladı.Karamürsel'in, kültür ve medeniyetin bu topraklara aktarıldığı sembol bir kent olduğunu ifade eden Işık, ilçeyi "her yönüyle özel ve değerli" şeklinde niteledi. Karamürsel Alp, Akçakoca Bey ve Konur Alp'in fethinden sonra bölgenin, Türk-İslam medeniyetinin merkezi haline geldiğini ifade eden Bakan Işık, "O günden bugüne kadar on binlerce, yüz binlerce şehit verdik. Ama en son Kurtuluş Savaşı'nda verdiğimiz şehitlerin sayısı bir hayli fazla. Rabbim bir daha bu memlekete Kurtuluş Destanı yazdırmasın. Onlar istiklal mücadelesi verdi" diye konuştu.Kendilerinin de Türkiye için istikbal mücadelesi verdiklerini anlatan Işık, şunları kaydetti: "Bugünün dünyasında ülkemizin dimdik ayakta durması, çocuklarımızın daha güzel bir ülkede yaşaması ve her birimizin geleceğe güvenle bakması için bu istikbal mücadelesini vermeye devam edeceğiz. Bu istikbal mücadelesinde ekonomi, savunma sanayi ve eğitimden sağlığa her yönüyle güçlü bir ülke olarak yolumuza devam etmek durumdayız. Bütün gayretimiz, bütün çalışmamız çocuklarımıza ve gençlerimize daha güçlü bir ülke bırakmak içindir. Bu anlayışla çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah Rabbim ülkemizin bahtını açık eder. İnşallah ülkemiz her geçen günü, bir önceki günden daha güçlü olur."

Kaynak: AA / Politika

Karamürsel Konur Alp İstikbal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title