Haberler

    IŞİD: Elimizdeki 28 Türk Şoförü Yargılayacağız

    Güncelleme:

    Irak Şam İslam Devleti Sözcüsü Ebu Ömer, ellerindeki 28 Türk şoförün yargılanacağını söyledi.

    IŞİD sözcüsü Ebu Ömer, Rudaw Haber Kanalı'na yaptığı açıklamada sivilere müdahale etmeyeceklerini ve Kürt Bölgesi'ne ilerlemeyeceklerini söyledi.

    "STK'LARI KORUYACAĞIZ"

    STK'ları koruyacaklarını açıklayan Ebu Ömer, IŞİD'in Musul'u terketmeyeceğini vurguladı.

    Suriye'de IŞİD'e yakın Muhacirin ve Ensar Ordusu'nun komutanı Ömer Şişani de, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, tüm silahlı grupları Musul'daki IŞİD güçlerine yardım için seferber olmaya çağırdı.

    DAVUTOĞLU: DURUMLARI İYİ

    Belgrad ziyareti sırasında Anadolu Ajansı'nın sorularını yanıtlayan Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Musul'daki Türk tır şoförlerinin durumuna ilişkin şunları söyledi:

    Biz, onların bir an önce kurtarılması, en kısa zamanda ailelerine ve ülkelerine kavuşmaları için yoğun bir trafik içindeyiz. Onlarla ilgili bazı temaslar kuruldu. Kurduğumuz temaslarda durumlarının iyi olduğunu haber almış olmak şimdilik bizi teselli etti.

    3 HELİKOPTERİ ELE GEÇİRDİLER

    IŞİD, Ninava'da Gazlani Askeri deposunu ele geçirdiğini, onlarca silah ve askeri aracı el koyduğunu açıkladı.

    Örgüt, Irak Suriye arasında Telafer'e yakın Rabia sınır kapısını da ele geçirdiğini ilan etti.

    IŞİD'in Musul'u almasından sonra kentten kaçan birçok kişi Kürt Özerk Bölgesi'ne sığındı.

    Irak hükümeti parlamentoya 'olağanüstü hal' ilan etme çağrısında bulundu. Meclis Başkanı Nuceyfi ise, ABD'den müdahale etmesini istedi.

    Kaynak: Aljazeera.com.tr / Güncel

    Musul Irak Şam Politika Güncel Haberler

    500

    Yorumlar (23)

    husam:

    soferlerde isite katılsın sofor olmaktan daha iyi dir bence

    12
    16
    yanıtYanıtla
    Serkan:

    Rojava da darbeyi yedi şimdi it misali sağa-sola saldırıyor. Sineklerin şekere üşüşmesidir bu. O şekeri oraya sizin için koydular. Üşüşün oraya. Sonunuz malum. Onları destekleyen bazı sözde milliyetçi'' Türkler, bakın gariban Türk şöförlerini yargılayacaklarmış. Buna ne diyeceksiniz? İslamiyeti kara bayrakla temsil ettiğini iddia etseler de ancak şeytanı temsil edebilirler. Bunlar alenen sapık, meczup ve gayr-ı insandırlar!

    19
    6
    yanıtYanıtla
    mars:

    kacırılan vatandaslarımız direksyon basında kole gibi surunecegine yasıyacagına isidin elinde daha rahat olur bence

    4
    20
    yanıtYanıtla
    brknsunabinzet@hotmail.com:

    Babayi alırlar kimin hadine Kürtlerle savasmk

    9
    14
    yanıtYanıtla
    turkish power:

    suriyede esada karşı savaşan, tayyibin silah yardımı yaptığı yobaz sürüsü şimdi türklere ve türkmenlere saldırıyorlar. hadi bakalım tayyib şimdi napcaksın ?

    15
    6
    yanıtYanıtla
    S.B.:

    Zamanında silahları gönderdiniz MIT eskortuyla, artık şimdi yargılamak için de hakimleri gönderirsiniz !!! Allah bizim şoförlerimizi korusun ve tez ailelerine kavuştursun. Hadi bakalım sayın iktidar, atıp tutuyordunuz, şimdi vatandaşlarımızı ve kendi halkınızdan olan 28 canı kurtarma sırası sizde, bunun altından kalkamazsanız, halkınız bunu asla unutmaz. Zamanında bu teröristlere silah yardımı yaparak Reyhanlı saldırısını da siz yarattınız ve imkan sağladınız, bari şimdi harekete geçin de bir işe yarayın!!!

    10
    3
    yanıtYanıtla
    BİLMEYEN KİŞİ:

    IŞİD KUZU, KUZU ORADAN ÇIKACAK ARKASINA BAKA, BAKA GİDECEK.

    9
    1
    yanıtYanıtla
    KIZILTEPELİ:

    zaten onlar sizin desteklediğiniz silah verdiğiniz tedavi ettirdiğiniz kimseler davutoğlu efendi. şimdi söyleyin onlara da bıraksınlar türk şöförlerini zahmet olmazsa

    6
    3
    yanıtYanıtla
    metinmecnun_1995@hotmail.com:

    bunların mahkemesini merak eden varsa youtube var bakın yargılama ile infaz beş dakika bir kadını yargılayıp elleriyle boğuyor mahluklar

    6
    2
    yanıtYanıtla
    ali canpirejman21@hotmail.com:

    metin kardeş yorumlarını beğendim ama yanlışlıkla kırmızı kısmı işaretledim... bu başıboş ayaktakımının allah belasını versin

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title