Haberler

IŞİD, Toplu İnfazlarda Yeni Yöntem Geliştirdi

Güncelleme:

Daha önceki toplu katliam kayıtlarında görsel efektlerden yararlanan IŞİD, şimdi de silahın üzerine yerleştirilen HD kameralarla infazlara bilgisayar oyunu havası veriyor.

Her gün farklı bir vahşet haberiyle gündeme gelen IŞİD'in, Irak'ta silahlarına yüksek çözünürlüklü kameralar takarak gerçekleştirdiği infazların görüntüleri ortaya çıktı.

GÖZLERİNİ BAĞLADILAR

Daily Mail'in haberine göre; görüntülerin IŞİD'in Dicle Nehri kolu tarafından çekildiği tahmin ediliyor. Video görüntülerinden alınan fotoğraflarda, gözleri bağlanmış esirler dizlerinin üzerine çöktürülüyor, arkalarında da ağır silahlı teröristler diziliyor.

BİLGİSAYAR OYUNU GİBİ KAYIT

9mm tabanca ve kalaşnikoflara taktıkları HD kameralar, infazları kan donduran detaylarla kaydetmelerine ve silahlara yerleştirilen kameralarla cinayetlerin bilgisayar oyunu gibi görünmesini sağlıyor.

IŞİD'in daha önce ortaya çıkan infaz videoları da Hollywood çekimlerini aratmayan görsel efektleriyle dikkat çekmişti.

İşte IŞİD'in son katliamından kareler;




Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Daily Mail Dicle Irak Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (235)

KILLI BABAmobilWeb@haberler.com:

KÜRT KUUUUURRRRRTTT KOOOOOORRRRRRTTTT CAAAAARRRRRRTTTT CUUUUURRRRRTTTT KÜRTÇÜK

2
106
yanıtYanıtla
budafonmobilWeb@haberler.com:

İsit acimasiz gaddar ve kotu. Kesinlikle iyi bi yani yok ama burdan oraya savasmaya giden pkklı vatan hanlerini yakaladıklarında ne yapsalar yeridir.

50
18
yanıtYanıtla
seydikemerlimobilWeb@haberler.com:

IŞID denen sözde müslüman katiller uluslararası devşirme uyuşturucu müptelası kişilerdan kurulmuş bir örgüttür. Amaçda bellidir islamiyet işte böyle bir dindir demek. İnsanları islamdan soğutmak ve düşman etmek. Bunlar bu amaçları için bu Avrupanın uyuşturucu müptelalarına kendi vatandaşlarını bile öldürtüyorlar ki inadırıcı olsun diye.

51
3
yanıtYanıtla
Büyük Türk Timurlenk Mobil-IOS:

Bütün PKK'lı Teröristlerin kafalarına sıkın

10
41
yanıtYanıtla
Zındık Mobil-IOS:

Bu. Türkiye. Bunlara. Yardım. Etti. Ediyo. Buyrun. Günahına

37
9
yanıtYanıtla
mhp limobilWeb@haberler.com:

Helal sana isid bu kâfirlerin hakkından sizin gibi Allah dostları gelir.Allah yar ve yardımcınız olsun.

5
40
yanıtYanıtla
Tırko- Vırko:

o değil de bu işide sırf kürtleri öldürdükleri için sempati duyanlar inş işidin yaptıklarını birgün size de yaparlar. . .

33
9
yanıtYanıtla
bakın görün Arab larMobil-ANDROID:

pkk kamplarını ülkenize kurarken iyiydi.noldu simdi.ülkenizde kan gövdeyi götürüyor.bosuna demiyoruz.ırkçılık yapmayalım diye. bu ülkede sadece Kürt yaşamıyor.KÜRT IRKÇILIK LİGİNA HAYIR.

12
28
yanıtYanıtla
AHMETmobilWeb@haberler.com:

ışidi destekliyorum ellerinize sağlık

4
36
yanıtYanıtla
Ayhan:

Bunlar iblis insan değil

35
5
yanıtYanıtla
Tüm 235 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title