Haberler

Işid'ten Kurtarılan Özel Harekatçı Polisin Eşi, Sevinç İçerisinde

İşid'in elinde rehin bulunan Musul Konsolosluğu'nda görevli Özel Harekat Polisi Bünyamin Aydoğan'ın Ordu'daki babasının evinde adeta bayram yapıldı.

İşid'in elinde rehin bulunan Musul Konsolosluğu'nda görevli Özel Harekat Polisi Bünyamin Aydoğan'ın Ordu'daki babasının evinde adeta bayram yapıldı. Oğlunun da aralarında bulunduğu rehinelerin serbest kaldığını televizyondan izleyerek öğrendiğini belirten baba 50 yaşındaki Selami Uludağ, Allah, devletimizden razı olsun. Oğlumun kaçırıldıktan sonra bebeği dünyaya gelmişti, şu an çok mutluyuz dedi. Ordu'nun Gölköy İlçesi'nde oturan evli ve 4 çocuk babası 50 yaşındaki Selami Uludağ, Ankara'da görev yaparken geçici olarak Musul Başkonsolosluğu'na gönderilen oğlu Bünyamin Aydoğan ve diğer rehinelerin serbest bırakıldığını televizyondan öğrendiğini söyledi.

Bir oğlunun da Tunceli'de uzman çavuş olarak görev yaptığını belirterek devlete teşekkür eden Selami Uludağ, şöyle dedi

Oğlum Bünyamin geçici görevle Musul'a gönderilmişti. Kendisinden örgüt tarafından kaçırıldığı günden beri haber alamadık. Kaçırıldıktan kısa süre sonra bebeği dünyaya geldi. Gelinim olan eşi Hilal Ankara'da öğretmenlik yapıyor. Sabah haberlerinde rehinelerin serbest kaldığını televizyondan izledim. Çok sevindim, Allah, devletimizden razı olsun. Henüz oğlumla görüşemedim, kaçırıldıktan sonra Ankara'dan telefonla arayıp bilgi veriyorlardı. Eşim Belgüzar kendisi köyde duruyor onada telefonla ben söyledim, çok sevinçliyiz.

Selami Uludağ, Ankara'da Hilal Uludağ'ın 3 aylık Elvin isimli bebeğiyle birlikte havaalanına oğlu Bünyamin Uludağ'ı karşılamaya gittiği, kendisinin iş nedeniyle Ordu dışında olması nedeniyle henüz Ankara'ya gidemediğini ekledi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydoğan Musul Ordu Işid Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title