Haberler

IŞİD, 1-9 Yaş Arasındaki Çocukları 165 Dolara Satıyor

Güncelleme:

BM Özel Temsilcisi Zainab Bangura, IŞİD'in seks köleleri için hazırladığı fiyat listesinde, 1-9 yaşlarındaki çocukların yaklaşık 165 dolara satıldığını açıkladı.

BM Çatışmalarda Cinsel Şiddet Konularındaki Özel Temsilcisi Zainab Bangura, IŞİD'in seks köleleri için hazırladığı fiyat listesinin ortaya çıktığını, 1-9 yaşlarındaki çocukların yaklaşık 165 dolara satıldığını kaydetti.

SEKS KÖLELERİ İÇİN HAZIRLADIKLARI FİYAT LİSTESİ ORTAYA ÇIKTI

BM Çatışmalarda Cinsel Şiddet Konularındaki Özel Temsilcisi Zainab Bangura, IŞİD'in seks köleleri için hazırladığı fiyat listesinin ortaya çıktığını, terör örgütünün bu vahşi tavrının daha önce görülmemiş bir meydan okuma teşkil ettiğini kaydetti.

"YAŞI GENÇ ÇOCUKLARDAN YÜKSEK GELİR SAĞLIYORLAR"

Bangura, nisan ayında Irak'a yaptığı ziyaret sırasında eline listenin de içinde bulunduğu kitapçığının bir kopyasının geçtiğini ifade ederek, kitapçıkta yaşı genç olarak yakalanan çocuklardan daha yüksek bir gelir sağladığının gözler önüne serildiğini ifade etti.

Listenin terör örgütünün görünümünü de gösterdiği kaydedilerek, listenin 8 ay önce ortaya çıktığı belirtildi. Ürdün ve Türkiye'de de bulunan Bangura, belgelerin IŞİD'e ait olduğunu ve gerçek işlemleri yansıttığını doğruladığı kaydedildi.

"BİR KIZ ÇOCUĞU 5-6 FARKLI ERKEĞE SATILABİLİR"

New York'ta geçtiğimiz hafta bir röportaj veren Bangura, kız çocuklarının benzin veya varil gibi kapı kapı dolaşılarak satıldığını belirterek, "Bir kız çocuğu, 5-6 farklı erkeğe birden satılabilir ya da satın alınabilir. Militanlar, kızlarını geri almak isteyen ailelerden de binlerce dolar fidye istiyor." dedi.

"1-9 YAŞLARINDAKİ ÇOCUKLARI 165 DOLARA SATIYORLAR"

Örgütün, 1-9 yaşlarındaki çocukları yaklaşık 165 dolara sattığını kaydeden Bangura, ergenlik çağındaki çocukları ise yaklaşık 124 dolara sattığı, 20 yaşından daha büyük kadınlar için ise daha az fiyat biçildiğini sözlerine ekledi.

"SATIŞ ÖNCELİĞİ ÖRGÜT LİDERLERİNDE"

Satışın öncelikle örgüt liderlerine yapıldığını belirten BM temsilcisi, daha sonra çocukların ve kadınların bölge dışındaki zengin kişilere satıldığını belirtti.

"KADINLARIN SATIŞINI YAPTIKLARI OFİSİ VAR"

BM Çatışmalarda Cinsel Şiddet Konularındaki Özel Temsilcisi Zainab Bangura, uluslararası toplum ve Birleşmiş Milletler'in diğer ülkelerdeki milis güçlere benzemediği gerekçesiyle bu duruma çok şaşırdıklarını belirterek, "Makineleri, programları var. Evlilikleri organize eden ve kadınların satışını yaptıkları bir ofisi, üstelik fiyat listeleri var." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Birleşmiş Milletler Irak Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (231)

insanMobil-ANDROID:

halen bu barbar tecavüzcü katilleri savunan süper gerizekalilar var yahuu

75
4
yanıtYanıtla
inanmıyorum:

yalan haber iftira atmayın

19
31
yanıtYanıtla
CUKUROVALIYIZGARDAŞ:

DUNYADA YAPILAN HIC BIR SEY YUCE DINIMIZ ISLAM I LEKELEYEMEZ HERKES EKTIGINI BICER AHIRETTE.... iSLAMI SURIYEDE IRAKTA DEGIL KURANDA VE PEYGAMBER EFENDIMIZIN HADISI SERIFLERINDE ARAYIN ...!

38
3
yanıtYanıtla
ÖĞRENCİ:

KONYA NE ZAMAN İŞİD EN VE AKP DE GERİCİLİK DEN VAZ GECEÇEK

15
24
yanıtYanıtla
CAN:

Kesinlikle iftira amac kötülemek

8
31
yanıtYanıtla
Selçuk AYDIN:

İyi de bunlar müslüman değil ki!! Gerçek müslüman bunları yapabilir mi?

28
8
yanıtYanıtla
red robin:

dort gozle bekliyoruz, araba pazarlarindan bunaldik burada!!!!vah vah

1
34
yanıtYanıtla
abizer:

iste bizim recepin besledigi ve korudugu zihniyet

13
22
yanıtYanıtla
dünyadan bıkmışMobil-ANDROID:

Allah isidin belasını versin nasıl kiyiyorlar küçük kizlara

30
4
yanıtYanıtla
Selim:

T.C de meyhane kumarhane gazino olmayan bir mahalle kalmamış...fuhuş bataklığı bar saz disco olmayan şehir kalmamış. Faizin girmediği ev kalmamış...içkinin satılmadığı lotto totto bahisin oynanmadığı sokak kalmamış.Esrarın hapın uyuşturucunun kullanılmadığı lise üniversitr kalmamış. Katiller tecavuzcüler soyguncular hırsızlar dolandırıcılar mafyası soytarısı TAĞUT mahkemeler tarafından hapise ön kapıdan sokup arka kapıdan çıkarılırken tekrar suça teşvik edilirken...zina ortalıkta yapılırken ve suç olmaktan çıkarılırken...gaylık topluk topluma kabul ettirilip bunlara saygı göstetilirken....müslümanlara kan kusturan terör devleti israil ile her türlü ticaret ve ilişkiler yürütülürken....milyonlarca müslümanın kanını döken amerikaya toprak ve askeri üs verilirken....bu T.C müslüman ülkesi oluyor! Fakat kuran ile hükmeden islam devleti fuhuşu kumarı içkiyi zinayı faizi uyuşturucuyu yasaklarken...tüm kafirlere karşı cihad ederken...iyiliği emredip kötülükten sakındırırken...katilleri tecavuzcuyu cezalındırırken. Haydutları ırz düşmanlarını topları cezalandırırken. Sunnilere yapılan katliamların ırzına geçilen mümin kız ve kadınların öldürülen çocukların İNTİKAMINI alırken...şeriat devleti kurarken....islam devletini kafir ilan edersiniz öylemi? Aklınıza tükürsem o tükmüğüm mahşer günü benden şikayetçi olur!

11
23
yanıtYanıtla
Tüm 231 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title