Haberler

IŞİD: Paris Saldırısı Avrupa Ülkelerine Ders Olsun

Güncelleme:

IŞİD'in Ninova vilayetinin cami imamları sorumlusu, "Fransa'da yaşananlar, İslam Devleti karargahlarını bombardımana tutan Avrupa ülkelerine ders olsun." dedi.

IŞİD'in Ninova vilayetinin cami imamları sorumlusu Ebu Esad Ensari, " Fransa'da yaşananlar, İslam Devleti karagahlarını bombardımana tutan bütün Avrupalı ülkelere ders olsun" ifadelerinde bulundu.

"HRİSTİYAN VE ŞEBEK DİN ADAMLARINI SERBEST BIRAKACAĞIZ"

Rudaw muhabiri, Ebu Esad Ensari'nin, bugün Ebu Asaad Ensari Rahman Camii'nde Cuma hutbesi verdiğini bildirdi. IŞİD'li imam, hutbede, Hristiyan ve Şebek din adamlarını serbest bırakacaklarını ifade etti.

"ŞENGAL TOPRAKLARI GERİ ALINACAK"

Ebu Esad, Şengal topraklarını kastederek, "Ezidiler ile Allah'a inanmayanların, bazı hainlerin cepheden kaçması sonucu işgal ettiği Sünni topraklarının, kısa bir süre içinde geri alınacağını" söyledi.

Başka illere gitmek istemeyen Hırsitiyan ve Şebek onlarca kişinin, Ninova vilayetindeki cezaevlerinde herhangi bir işkence görmeden kaldığını söyleyen IŞİD'in imamı, "Dünyanın, İslam Devleti'nin insanlara nasıl davrandığını göstermek için bazı din adamlarının serbest bırakılacağını" kaydetti.

"ORTADOĞU'DAN BAŞLADIK AVRUPA'YA KADAR DEVAM EDECEĞİZ"

Avrupa ülkelerine seslenen Ebu Esad Ensari, "İslam Devleti, fesat ve küfür devletlerinin kurtuluş anahtarı olacak. Önce Ortadoğu'dan başladık, Avrupa ve İslam Devleti'ni bilmeyen diğer ülkeleri kapsayana kadar devam edeceğiz" İfadelerinde bulundu.

"AVRUPA ÜLKELERİNE DERS OLSUN"

Paris'te Charlie Ebdo dergisine yapılan saldırıyı hatırlatan IŞİD'li imam, şunlari söyledi:

"Fransa'da yaşananlar, İslam Devleti (IŞİD) karagahlarını bombardımana tutan bütün Avrupalı ülkelere ders olacaktır. İslam Devleti'ne karşı kurulan koalisyona katılan ve Sünni topraklarında hava operasyonlarını destekleyen bütün ülkelerden intikam alınacaktır."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Fransa Paris Dünya Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (71)

talat:

pkk iraktaki sunni topraklarin isgalini derhal durdursun!!!!

166
115
yanıtYanıtla
SeydikemerlimobilWeb@haberler.com:

İsrail taşeronu buldu artık. Istediğini bu geri zekalı aptallara yaptırıp keyfini sürecek.

236
6
yanıtYanıtla
burcu:

ışıt fazla uluma ne dersi be er yada geç ışıtın kökü kazılacak ders miş pehhh sen kim oluyonda ders olsun diyorsun mesebi dini ne olursa olsun sen bunu yargılıyamazsın o senin haddine deyil ışıt i ti

192
34
yanıtYanıtla
Dersim li Mobil-ANDROID:

is it liler siz sengale bir daha giremezsiniz girsenizse cikamazsiniz....

79
104
yanıtYanıtla
yorgun.Mobil-ANDROID:

allahiniza gurban olumm...

51
95
yanıtYanıtla
profesyonel devrimci:

bir köle olarak yaşamaktansa bir özgürlük savaşçısı olarak ölmek daha iyidir mutlaka kazanacagız

54
85
yanıtYanıtla
vecdilllll:

işid kendisinden petrol alan gizlice silah veren onu destekleyenlerede saldırsaydı çok iyi olurdu. . . ama kimin itleri oldukları ortaya yavaş yavaş çıkıyor. . . . . .

114
14
yanıtYanıtla
gercek müslüman:

kendisini müslüman sanan her yurttas eger isid, bakoharam, hizbullah, talibancilar, el kaideciler, salafistler gibi insanlikla ve müslümanlikla alakalari olmiyan bu gerici, yobaz, bagnaz cagdisi görünüslü ve anlayisli katillerin yaptiklarini onayliyorlarsa hic kimse kendisini müslüman olarak görmesin acsinda kur ani bir okusunlar bu yaratiklarin yaptiklarinin müslümanlikla alakalarinin olmadigini ve bunlari destekliyenlerinde müslüman hatta insan olmadiklarini anlasinlar. tabiki anliyacak beyinleri varsa?

27
40
yanıtYanıtla
burcu burcu koklasammobilWeb@haberler.com:

İsit isit bu kirolar baska bise bilmezlermi kacak kullan biz ödeyelim cevreyi pislet vergisi bizden sonra de devlet bizo bakmıyo de odunmusunuz laa

42
22
yanıtYanıtla
Düzçe 81Mobil-IOS:

Fransa saldırıyı hakediyor

24
26
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title