Haberler

IŞİD, Palmira'daki Tapınağın Patlatılma Fotoğraflarını Yayınladı

Güncelleme:

Terör örgütü IŞİD, kontrolünde tuttuğu Suriye'deki antik kent Palmira'da bulunan Baal Shamin tapınağını havaya uçurduğuna dair fotoğrafları yayınladı.

IŞİD, Suriye'deki antik kent Palmira'da bulunan Baal Shamin tapınağını havaya uçurdu. Örgüt tapınağın havaya uçurulduğu anların fotoğraflarını paylaştı.

KORKUNÇ İMHANIN FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

Terör örgütü IŞİD, kontrolünde tuttuğu Suriye'nin antik kenti Palmira'da bulunan Baal Shamin tapınağını havaya uçurmuştu. IŞİD, çok sayıda patlayıcıyla havaya uçurduğu tapınağın patlatılma anına dair fotoğrafları yayınladı.

ÇOK SAYIDA PATLAYICIYLA YOK EDİLDİ

Sosyal medyada yer bulan fotoğrafta, militanların çok sayıda patlayıcıyı tapınağın içerisine taşıdığı görülüyor. Bir diğer fotoğrafta ise, militanların tarihi tapınağın kolonlarına patlayıcılar yerleştirdiği anlaşılıyor.

UNESCO'DAN SERT TEPKİ GELDİ

UNESCO Genel Direktörü Irina Bokova, tapınağın yok edilmesini kınayarak, Suriye halkını kimliğinden ve tarihinden yoksun bırakmakla suçladı. Bokova aynı zamanda, Palmira kentinden sorumlu arkeolog Halid Esad'ın öldürülmesini de kınadı.

1 AY ÖNCE HAVAYA UÇURULDUĞU BELİRTİLİYOR

1.yüzyıla ait olan tapınağın tam olarak ne zaman havaya uçurulduğu bilinmezken, Suriye İnsan Hakları Gözlemevi açıklamasında IŞİD militanlarının tapınağı yaklaşık bir ay önce havaya uçurduğunu belirtmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Irina Bokova Suriye Kültür Sanat Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (34)

call:

SOKAM TAPINAGINA BİZENE LAN BİZE KANDİL YERLE BİR OLDU HABERLERİ LAZIM

31
4
yanıtYanıtla
IŞİD VE BATI.:

ELLERİNDEN GELSE HAŞA KABE''Yİ DE HAVAYA UÇURUR BU KAFA AMA ŞİMDİLİK CAMİ''LERLE, SAHABE''NİN MEZARLARIYLA VE BU TÜR TARİH HAZİZNELERİYLE MEŞGULLER. . . IŞİD HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK MÜSLÜMANLARI TEMSİL ETMEDİ, EDEMEZ DE. . . SIRF MÜSLÜMANLIĞI DÜNYA YA ''''BARBAR VE KÖTÜ BİR DİN'''' DİYE TANITMAK İÇİN BATI TARAFINDAN KURULMUŞ BİR ÖRGÜTTÜR. IŞİD''E YAPILAN İLK SALDIRI DA, ''''SİZ TEK BAŞINIZA HAREKET ETMEYİN, BİZE HABER VERİN. IŞİD YİRMİ YIL BİTMEZ'''' DİYEN ABD DEĞİL Mİ? ABD İSTESE, BİR AY DA BİTİRİR AMA

13
6
yanıtYanıtla
Selim:

Hadi lan ordan batının kölesi! Kabeyle bu putlarımı kıyaslıyorsun? Türbeleri mezarları ve şirk ehli olan o şia camileri bombalayan ışidden Allah razı olsun. Allahın emrini yerine getirdiler. Siz bu kafayla cennetin kokusunu bile alamıyacaksınız. Yok amerika yok ingilizler yok israil kurdu......cihad nefsinize zor geldiğini itiraf edin necis müşrikler!

yanıt2
yanıt3
AKILDAN YOKSUNSUN SELİM.:

SELİM HİÇ VAKİT GEÇİRME GİT O ÖRGÜTE DE GÖR EBENİNKİNİ. . . HADİ HİÇ DURMA. . . . AVANAK GERİ ZEKALI. . BU ZEKADAN YOKSUN MAHLUKLAR KABE''Yİ UÇURMAZLARSA BEN DE BİR ŞEY BİLMİYORUM O ZAMAN. . . BU CANİLER KELİME-İ ŞEHADET GETİRENLERİN BİLE KAFASINI KESTİLER. . . SEN NEYİN KAFASINDASIN DAHA? GERÇİ SEN DE KELİME-İ ŞEHADET GETİREBİLECEĞİNİ SANMIYORUM AMA NEYSE. . .

yanıt1
yanıt1
faruk:

Helal selim reis yakisir burda atip tutan cahil ahmak yorumcu coq salla gitsin sinirlenmeye bile deymezler her sey allah in istediyi ve dilediyi sekilde oluyor o istemese kimse bisey yapamaz

yanıt1
yanıt0
Muvahid:

Hz. Ibrahimin sunneti! mas wa Allah Mucahidlere yollarinda devam bir tane bile But Heykel ucu dik Kabir birakmayin

10
4
yanıtYanıtla
marsinde:

HZ. Ibrahimin sunneti yikin ey muminler Kafirlerin kinamasindan korkmayin! yikin putlari

8
5
yanıtYanıtla
hakkini elal et axim:

Ulen iki yüzlü sahtekar kelbler. Amerikan uçakları Irakta yüzyıllardır var olan ecdadlarımız tarafından zorluklarla inşa edilen binlerce camileri bombalayıp yerle bir ederken kimse sesini çıkarmadı. . . . şimdi küfür medeniyetinin putları yerle bir edilince hepiniz kudurdunuz!

8
4
yanıtYanıtla
Selim:

Helal hoş olsun kardeş...cazakallahu khayr.

yanıt0
yanıt0
gardıroptaki adam:

patlat gitsin yaw , taş maş işte :) bi ülkenin başbakanı da metro kazısında çıkan tarihi nesneler için ''''çanak çömlek'''' demişti :))

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title