Haberler

IŞİD Musul'da 12 Üniversite Öğrencisini İnfaz Etti

Güncelleme:

Irak'ta terör örgütü IŞİD, Musul kentinde sosyal paylaşım sitelerinde örgüt aleyhine sayfa açtıkları gerekçesiyle 12 üniversite öğrencisini infaz etti.

Irak'ta terör örgütü DAEŞ'in, Musul kentinde 12 üniversite öğrencisini infaz ettiği bildirildi.

ÖRGÜT ALEYHİNE SİTE AÇTILAR

Musul Emniyeti yetkililerinden Albay Ahmed el-Cuburi, yaptığı açıklamada, terör örgütü IŞİD'in, sosyal paylaşım sitelerinde örgüt aleyhine sayfa açtıkları gerekçesiyle 12 üniversite öğrencisini öldürdüğünü belirtti.

BAŞLARINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜLER

Öğrencilerin sosyal paylaşım sitelerinde açtıkları sayfalarda örgütü eleştirerek, takma isimlerle karşıt görüşte yazılar yazdığını ifade eden Cuburi, başından vurularak öldürülen 12 kişinin cesetlerinin, Musul'da Adli Tıp'a teslim edildiğini kaydetti.

IŞİD KONTROLÜNDEKİ KÖPRÜ BOMBALANDI

Öte yandan Enbar vilayetine bağlı Hit ilçesi Kaymakamı Mühenned ed-Duleymi, ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, Ramadi'ye 70 kilometre uzaklıktaki Hit'te IŞİD'in kontrolündeki stratejik bir köprüyü bombaladığını belirtti.

5 IŞİD MİLİTANI ÖLDÜRÜLDÜ

Duleymi, Fırat Nehri üzerindeki demir köprünün hedef alındığı saldırıda, 5 IŞİD militanının ölü olarak ele geçirildiğini kaydetti.

ÖRGÜTE GİDEN YARDIM KORİDORLARI KESİLDİ

Duleymi, köprünün hedef alınmasının ardından Fırat ve Es-Sahra'dan Hit ilçesine IŞİD'e giden yardım koridorlarının da kesildiği bilgisini verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Musul Irak Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500

Yorumlar (6)

Tc:

İşid.ve.pkklı.kafirleri.gebertin

13
8
yanıtYanıtla
orhan usta:

BUNLAR MUSLUMANLIK ALTINDA MUSLAMANLARI VE ISLAMIYETI KOTULEYEN MINAFIKLARDIR INSAN KANI ICEN YARATIKLARDIR

19
0
yanıtYanıtla
salih:

Pkk ve daisi bir kefene koyan bir kus kadar kafasi yok kurtler zihinsel olarak sosyal yonde en gelismis halklardandir kotu sanslari vatanlari somuren devletler dunyada en geri rejimlerdir onun icin savunma mecburiyetinde olma zorundalar ya inkar edip kole olur ya teslim olmayan onurunu savunan vahsilerin kara propogandisi olurlar

11
4
yanıtYanıtla
TenihMobil-IOS:

İslamı kötülemek başka biley değil

8
0
yanıtYanıtla
beyza:

dünyanin en sefkatli örgütü isidtir kim ne derse desin insanlarin güzel huzurlu yasamasi icin suclulari ortadan kaldiriyor türkiye iceri aliyor yediriyor iciriyor

4
2
yanıtYanıtla
Zeynab:

git onlarla yasa o zaman cok sevdiysen

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title