Haberler

IŞİD Militanı, Amcasının Oğlunu Katledip Videoya Çekti

Güncelleme:

Terör örgütü IŞİD'e biat eden Suudi bir genç, Suudi Arabistan ordusunda görev yapan kuzenini öldürüp, "bu kafirlere ibret olsun" diyerek her şeyi kayda aldı.

Olay Suudi Arabistan'ı derinden sarsan görüntülerin internete düşmesinin ardından dünya gündeminde de şok etkisi yarattı. Öz amcasının oğlunu IŞİD'e duyduğu bağlılık nedeniyle gözünü kırpmadan öldüren IŞİD militanı çektiği videoda tehditler savurdu.

YALVARDI AMA NAFİLE

2 gün önce çekildiği tahmin edilen görüntülerde IŞİD'ci genç kendisi gibi IŞİD'e biat etmeyen ve Suudi ordusu için çalıştığı belirtilen amcasının oğlunu "kafir" diyerek katletti. İzleyenlerin içini sızlatan görüntülerde genç adam kuzenine kendisini öldürmemesi için yalvarıyor. "Ne olur Saad ne olur Saad yapma!" diyen genç kuzeninin kafir sözlerine "Hayır. Allah'a yemin ederim Saad ne istersen yapacağım." diyerek karşılık veriyor.

PİKNİĞE GİDİYORUZ DİYE KANDIRMIŞ

Ancak IŞİD militanı kuzenini gözünü kırpmadan vuruyor. Olayın ayrıntıları da kendisi kadar korkunç. IŞİD militanının orduda görevli kuzenini pikniğe gidiyoruz diyerek kandırdığı ve öldürmeye götürdüğü iddia ediliyor.

22 yaşındaki gencin amcasını oğlu tarafından katledilmesi ülkede infial yarattı. Suud ordusu olayın ardından söz konusu eylemi gerçekleştiren IŞİD'ci katili ve videoyu çekenleri yakaladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Suudi Arabistan Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (74)

Timur argunMobil-IOS:

Pkk lı hayinleride böyle infaz etmek lazım...

1149
9
yanıtYanıtla
hinisli erzurum:

ölen sehit öldüren käfir

62
2
yanıtYanıtla
Doğru:

Iside silah gonderenlerin allah helak etsin

54
7
yanıtYanıtla
Murat:

Allah akıl fikir versin, dinimizi iyi anlamayı nasip etsin

47
7
yanıtYanıtla
NorvecMobil-IOS:

Oylar CHP,YE Allah akil fikir versin Akp 33 gün sonra yargilanacak!!!

14
31
yanıtYanıtla
Yazık be:

Nerde ruh hastası var, İSİD de toplamış.

39
3
yanıtYanıtla
k2:

akpliler de aynisi

yanıt8
yanıt8
siirt:

o işitliyi de biz kürdler öldüreceğiz

23
15
yanıtYanıtla
Cemal:

Siz önce kafasını taşla ezdiğiniz ''yasin börü'' nün hesabını verin. Katil pkk''lılar!!!

yanıt10
yanıt7
..........:

kafir ateist, komunist demokrat Kurtler cogunlukla bulunduklari yerler Hedefimiz! sinir ici Tc, ve diger bolgeleri, Hedefimiz! Sizlere burasi 2 ci size AFganistan olacakdir bi 20- 30 sene bomba hediyeleri basinzdan eksik olmayacak! ALlahin kitabi bu topraklarda hukm edilmegince, muslumanlarin kilici hep kafanizda !

16
20
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title