Haberler

Işid Mevzileri Bombalandı

IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmalar- ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçakları IŞİD mevzisini bombaladı Halep kentine bağlı Kobani'de (Ayn el Arap) terör örgütü IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmalar devam ediyor.

IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmalar- ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçakları IŞİD mevzisini bombaladı Halep kentine bağlı Kobani'de (Ayn el Arap) terör örgütü IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmalar devam ediyor.Taraflar arasında yaklaşık 3 aydır süren çatışmalar, kentin iç ve doğu kesimlerinde gün boyu aralıklarla sürdü. Çatışmaların ardından yükselen duman, Suriye sınırındaki Suruç ilçesinden de görüldü.ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçakları da bölgede uzun süre yaptıkları keşif uçuşunun ardından Kobani'nin batısındaki bir mevziyi bombaladı.Bu arada, bir grubun sınır hattına yakın bölgeye gelerek, IŞİD mevzilerine uçaksavarla ateş ettiği görüldü. ...

Kaynak: AA / Güncel

Suriye Kobani Işid Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title