Haberler

    IŞİD'li Terörist Kendi Ölümünü Dakika Dakika Kaydetti

    Güncelleme:

    Yerde sürünerek Peşmergelerin sıktığı kurşunlardan korunmaya çalışan IŞİD'li terörist, kaskındaki kamerayla kendi ölümünü görüntüledi.

    Irak'ın Musul kenti yakınlarında Peşmerge güçleri ile IŞİD arasındaki çatışmaları gösteren bir video, teröristlerin saflarında yaşanan kaosu gözler önüne serdi. Bulundukları aracın vurulması üzerine geri çekilen IŞİD'li teröristler, keskin nişancı Peşmerge'lerin ateş açmasının ardından kaçmaya çalışırken, kaskında kamera bulunan IŞİD'li de kaçarken vuruluyor. Yerde sürünerek kurşunlardan korunmaya çalışan terörist, kaskındaki kamerayla kendi ölümünü görüntülüyor.

    VİDEODA IŞİD'Lİ TERÖRİSTLERİN YAŞADIĞI KORKU VE PANİK GÖRÜLÜYOR

    Bir IŞİD teröristinin kaskındaki kamerayla çektiği ve Vice News tarafından ele geçirilen videoda, Peşmerge güçlerinin saldırısı sonucu geri çekilen IŞİD'li teröristlerin yaşadığı korku ve panik görülüyor. IŞİD'lilerin Ebu Hacer isimli bir militanı kendi hayatlarını tehlikeye attığı için azarladığı ve teröristlerin füze için uygun başlık bulamadıkları için büyük panik yaşadığı anlar kamera tarafından dakika dakika kaydediliyor.

    KASKINDAKİ KAMERAYLA KENDİ ÖLÜMÜNÜ GÖRÜNTÜLÜYOR

    Bulundukları aracın vurulması üzerine geri çekilen IŞİD'li teröristler, keskin nişancı Peşmerge'lerin ateş açmasının ardından kaçmaya çalışırken, kaskında kamera bulunan IŞİD'li de kaçarken vuruluyor. Yerde sürünerek kurşunlardan korunmaya çalışan terörist, kaskındaki kamerayla kendi ölümünü görüntülüyor.

    "ŞEHİT OLUP CENNETE GİDECEĞİZ"

    Vice News'in ele geçirdiği bir başka videoda da, bir IŞİD'li terörist çatışmaya gitmeden önce şehit olmak ve cennete gitmek için savaştıklarını söylüyor.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Musul Irak Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    title