Haberler

IŞİD, Kobani Sokaklarındaki Görüntülerini Yayınladı

Güncelleme:

Kobani'nin yüzde 40'ını ele geçiren IŞİD, kasabanın sokaklarında dolaşan militanlarının görüntülerini yayınladı.

Kobani'nin yüzde 40'ını ele geçiren IŞİD kasabanın sokaklarında dolaşan militanlarının görüntülerini yayınladı. Görüntülerde tamamen boşaltılmış sokaklarda rahatça dolaşan ve binaların duvarları arasında açtıkları deliklerden geçerek mevzilerine giden militanlar görülüyor.

AMERİKAN UÇAKLARINI DA GÖRÜNTÜLEDİLER

Ayrıca görüntüyü çeken kişinin IŞİD mevzilerini bombalamak üzere kasabanın üstünden geçen bir Amerikan B1-B uçağını da görüntülediği anlaşılıyor.

TRAFİK, NORMAL AKIŞINDA SÜRÜYOR

Bu arada kasabanın işgal edilen bir bölümünde araç trafiğinin normal akışını sürdürdüğü dikkat çekiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Kobani Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (185)

z kauya:

kürtler müslüman ama türklerın müslüman olduğuna inanmıyorum . nedenı işıd ile işbirlıkçi . her savaşta sizi kürtler kurtardı . bunu iyi bilın . sikiştiğiniz zaman yetiş kürtler diyorsunuz. 1 kürt 1000 türke bedel savaşcıyız.

36
64
yanıtYanıtla
Gerçeklilik:

dediğin gibi olsa azınlık biz olurduk mal beyin :)

yanıt0
yanıt0
black:

ziya ziya türk lerin tarihini okuda gel

yanıt0
yanıt0
ermn:

bonzai fazla kacirmissin belli

yanıt0
yanıt0
alperen:

Bizim geçmişimiz belli Selçuklu olsun Osmanlı olsun daha eski Türk devletleri olsun Türklerin savaşçı bir millet olduğunu dünya kabul etmiş. Peki sizin ne geçmişiniz var kusura bakmada ben çiçekli etek giyen savaşçı görmedim.

yanıt0
yanıt0
panzer:

savşcımı ne savaşcısı kobane savaşcısımı :)

yanıt0
yanıt0
adanali:

hadi ordan düdük

yanıt0
yanıt0
mehdi:

kurtler turkun golgesinde yasadi

yanıt0
yanıt0
Serhad:

Ağzına sağlık tesbitin doğru. Irkçı ve Faşistten Müslüman olmaz. Ancak Müslümanlar Kardeştir.

yanıt0
yanıt0
murat temiz:

ulan utanmasa Kürtler türkleri kurtardı diyecekler. bi tane kürt anıtı kürt yazıtı göster geçmişten. veya kürt destanı anlat. taaa çinden türkiyeye kadar türk zaferi anıtları yazıtları doludur. tüm kürt beylerinin türklere biat ettiği mektuplar müzelelerddir kuş beyinliler. Alevilerin kürtlere baskı yaptığı şikayeti üzerine yavuz selimn ezikler. bugün bile kürtleri kurtarmak için 10 bin asker gönderir vs vs. gidin müzelerde hepsi mevcut. sizin İsrail yalan tarihiniz batsın bugün bile bizden ayrılın o bölgede barınamazsınız bizsiz. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 185 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title